2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکم

160 بازدید | 7 پست

۹ سالشه خیلی پرخاشگر و بی ادبه البته زبون درازش فقط برای تو خونه اس تو مدرسه خیلی خجالتی و بی زبونه هیچ دوستی نداره اصلا نمیتونه ارتباط بگیره تو درساش خیلی ضعیفه اصلا تمرکز و علاقه نداره تمام زندگیش گوشی لعنتیه میره تو روبیکا هی کلیپ  میبینه وقتی مامانم گوشی رو بهش نمیده بدتر پرخاش میکنه و یجورایی میره تو فاز افسردگی 

منو مامانم هر چقدر باهاش حرف میزنیم و مدارا میکنیم بدتر میشه 

البته بعضی ویژگی ها رو منم تو همین سن داشتم مثلا درونگرا بودنش و اضطراب اجتماعی ....ولی من حداقل تو مدرسه بهم خوش میگذشت چندتا دوست داشتم درسامو خیلی خوب میخوندم همیشه نفر اول کلاس بودم اما خواهرم همش نگرانه اضطراب داره از مدرسه متنفره میگه از معلما و همکلاسیهاش متنفره 

یه رفتار عجیبی هم داره که منو نگران کرده بعضی وقتا که حواسش نیست نگاش میکنم با خودش حرف میزنه و میخنده انگار تو تخیلاتش زندگی میکنه 

یه بار اتفاقی یکی از دفتراشو دیدم توش چیزای خیلی غمگینی نوشته بود از همه چیز شکایت کرده بود نوشته زندگیم خیلی زجرآور و افتضاحه و اینا 😦

میدونم خیلی خوب میشد اگه میتونستیم ببریمش پیش یه مشاور اما مامانم اعتقادی نداره پولشم نداریم 

از لحاظ سلامت جسمی هم آزمایش و سونو داده هیچ مشکل یا کمبودی نداره که بگم رو خلق و خو ش تاثیر بزاره ....

نظرتون چیه ؟  من خودمم سلامت روانی کامل ندارم کنکوری ام  تو کار خودم موندم نمیدونم با خواهرم چیکار کنم خیلی اذیتم میکنه حرصم میده  نمیزاره درس بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی طفلی،  احساس میکنم اضطراب داره یه مدت باهاش وقت بگذرون مثلا باهم برین کافه و شهربازی و جاها ...

متاسفانه پول اینجور تفریحاتو نداریم شهرمونم امکانات نداره ما همش تو خونه ایم 

نه اصلا جرعت نداریم نازک تر از گل بهش بگیم حتی من فکر میکنم مامانم لوسش کرده از پس بهش توجه کرده البته شاید با روش اشتباه ...

بشین باهاش کارتون و فیلم ببین باهم کلیپ روبیکا ببینید وارد دنیاش بشو

اره این کارو خیلی با هم انجام دادیم قبلا اما الان علاقه ای نداره اجازه نمیده کنارش بشینم حتی 

گوشی تلوزیون منشا اصلی حواس پرتی هاس گوشی ندین دو روز بره تو فاز افسردگی خوب میشه  اینجوری هم ...

الان هفته ای یه بار میتونه گوشی بگیره اما بازم حواسش به درساش نیست اصلا علاقه نداره