2777
2789
عنوان

اشنایی از طریق اینستاگرام

418 بازدید | 25 پست

سلام

من هفته پیش با یه اقا توی اینستاگرام اشنا شدم 

واقعا از لحاظ سطح تحصیلات و خانواده و شغل و....عالی هستن

از همه نظر شبیه هم هستیم و به نظرم مورد خوبی میومد تا دیروز که گفت حداقل تا دوسال قصد ازدواج نداره و اینکه قبلا رابطه جنسی و....داشته 

بعد ازش پرسیدم که یعنی منظورش از این دوستی هم همینه؟

جواب داد که من به هیچ کس چیزی رو تحمیل نمیکنم فقط پیشنهاد میدم اگه خودش خواست

من یه ادم تحصیل کرده و امروزیم اصلا هم مذهبی نیستم در عین حال اهل رابطه جنسی قبل ازدواج نیستم ولی انگار همه پسرا الان دنبال اینن

چند مورد اخیری که برام پیش اومده همین طوری بوده

ایشون مستقیم از من درخواستی نکرده فقط راجب گذشته ی خودش حرف زده با این حال من احساس خوبی به این قضیه ندارم

خوشحال میشم نظرتونو بگید

اصلا ادامه بدم یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبوری؟؟ این سوالو ب خودت جواب بده

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

میتونی اشنا شی اگه دیدی دنبال رابطس کات کن البته به شرطی که وابسته نشی

یا اون خودش ببینه تو دنبال رابطه نیستی و پا نمیدی میره

میگم اشنا شو چون درصدی ممکنه خوشش بیاد و به ازدواج باهات فک کنه

مجبوری؟؟ این سوالو ب خودت جواب بده

مجبور نیستم 

ولی فقط این قضیه تجربه جنسیشو حذف کنی موقعیت خیلی خیلی خوبی داره 

اینه که یکم سردرگمم کرده 

وگرنه هرکسی دیگه بود قطعا نه 

مجبور نیستم  ولی فقط این قضیه تجربه جنسیشو حذف کنی موقعیت خیلی خیلی خوبی داره  اینه که ی ...

وقتی سردرگمی ینی مهمه برات میگی موقغیتش خوبه ینی الان هیجان موقعیتشو داری ،هیجان تموم ش باز اذیتی سر گذشته 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
سلام لطفا اعتماد نکنید من خودم دو ماه دوست دختر رفیقم بودم تو اینستا هیچوقتم متوجه نشد تا اینکه خودم ...

خب قرار نبود که مجازی بمونه که متوجه نشم

میخواستیم فردا همدیگه رو ببینیم 

اخه اینستا جای آشنا شدنه؟🤣🤣 بخدا این یارو تهشو دربیاری سیکلم نداره، تویکی از درودهاتای دوقوزآبادم ...

قبلش تهشو درآوردم مدرک دکتری داره از یه دانشگاه معروف 

و توی یکی از ارگان های مهم شهرمونم کارمنده و توی شغل خودشم مطرح هست 

این دروغا در صورتیه که نشناسی و حضوری هم نبینی طرفو

وقتی سردرگمی ینی مهمه برات میگی موقغیتش خوبه ینی الان هیجان موقعیتشو داری ،هیجان تموم ش باز اذیتی سر ...

اره در کل سر اینکه یک هفته بعد از اشنایی اومده میگه تجربه دارم مشکل دارم

خیلیا این تجربه رو دارن ولی نمیان بگن وقتی تو این مدت کم این حرفو زده یعنی دغدغشو داره

درست میگی الان هیجان موقعیتشو دارم به نظرم خیلی خوب میاد ولی اینکه میگه قصد ازدواج تا ۲ سال ندارم و شیطنت هایی داشتم خیلی مشکوکه برام