2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید دیگه نمیتونم😭🖤

517 بازدید | 43 پست

سلام دوستان 🤍

اول از همه دروغ نگفه باشم بخاطر مشکلی که دارم وارد این سایت شدم چون خیلی وقته اصلا هیچی نمیتونه خوشحالم کنه.

من یه دختره 18سالم که کرج بدنیا اومدم و یه ساله با یه پسر کرمانشاهی ازدواج کردم ک خیلی تفاوت بین ما هست از همه نظر حتی بعضی وقتا بخاطر آشنا نبودنمون ب خانواده ها توهین میشه دعوا را میوفته ولی حل نمیشه .

شیش ماهه اول همه چی بین ما خوب بود تا حدودی تا اینکه خونه خریدیمو و ماشینمون و فروختیم از روز فروش ماشینمون حال همسرم اصلا اوکی نبود و هنوزم نیس بخاطر حرف مادر شوهرم خونه ی گرون گرفتیم و رفتیم زیر قسط اونم 15میلیون .بعد از شیش ماه مجبور شدم باهاش کار کنم داخل شرکت ک بعد از دوماه کارم زیاد بود و سنن کم فشار زیادی ب کمر و پاهام اومد و ول کردم از اون روز دعوا های من و همسرم شروع شد که چرا گفتی میام سر کار و ول کردی نیومدی؟چجوری باید تو این بی پولی عروسی بگیرم ؟چجوری جهاز جور کنم ؟

اینم بگم این مادر شوهرم و پسرش خیلی زرنگن قرار بود عروسی بگیرن گفتن یه جشن کوچیک مناسبتا انگار ن انگار تازه عروسم دریغ از یه کادو که می‌دونه ولی میگه ما رسم نداریم کلن همه چی و با خنده و شوخی ب نفع خودشون تموم میکنم خلاصه من نرفتم و الان بیست بار بیشتره که سره ‌‌‌‌‌‌‌‌همینموضوع یا سره خانواده ها دعوامون میشه و چه داخل خونه چه داخل بازاری جایی باشیم کتک می‌خورم جلو همه غرور نبود برام نذاشتم مادرم بفهمه حتی جلو مادر شوهرمم کتک خوردم و پشت پسرش در اومد و گفت خاک تو سر من که عروس آوردم پسرم و اذیت کنه 

به هر حال کوتاه اومدم و ب حرفش گوش کردم ب مادرم چیزی نگفتم چون می‌دونم بگم ولم می‌کنه می‌ره و منم چون باهاش رابطه داشتم دیگه دختر نیستم و خانوادم می‌فهمن .

خیلی همسرم و دوست دارم بیشتر خانوادم ولی بهشون توهین می‌کنه و ایراد میگیره و دسته بزن و فروش اذیتم می‌کنه بخاطر اینکه قهر نکنه دو ماهه ب مادرم دروغ گفتم ک میرم سر کار و اومدم خ.نه ی مادرش زندگی میکنم گفته اگه بری خودم و میکشم و فلان 

ببخشید یادم رفت بگم موقع دعوا ک میشه یه شیشه ای چیزی میزنع تو سر خودش هزار بار شیشه شکونده همه ی همسایه های مادر شوهرم خبر دارن ما دعوا میکنیم

یه خواهش دارم ازتون تورو خدا بگین من چیکار کنم دیگه تحمل این همه اذیت و ندارم من تجربه ندارم کمک کنید 😭😥

ببخشید که طولانی‌ شد . 

واقعا میخوای با همچین آدمی ادامه بدی؟!

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمقی 

طلاق بگیر

این ادم روانیه

تو زندگی بلایی سرت میاره که میگی کاش همون موقع طلاق میگرفتم

رابطه هم داشتی که داشتی

همسرت بوده

مهریه ت هم کامل اتفاقا

برو دختر نمون

اینو کسی بهت میگه که بعد سه سال با یه بچه داره طلاق میگیره و میگه کاش همون عقد طلاق میگرفتم و به فکر فکرای چرت و پرت و حرف مردم نبودم

خوب کاری کردی به مامانت نگفتی بمون و این همه بدبختی و روانی بازی های شوهرتو تحمل کن سال دیگه هم حامله ای با یه بچه برگرد خونه بابات 

من بودم به جای تاپیک زدن پا برهنه برمیگشتم خونه بابام و زندگی با آدم روانی رو تموم میکردم 

مگه چند بار قراره زندگی کنی مگه چقدر تحمل داری 

طلاق رو گذاشتن برا وقتی طرفین سازش ندارن 

برو مشاور 

در کل اینکه الان باکره نیسی اصلا مهم نیس که بخوای اینهمه اذیت بشی 

ببین این که الان میگما خودت باید برحسب شرایطت بسنجی و عمل کنی یا نه هر موقع زدت یه جوری غیر از مادرش شاهد داشته باش مثلا از قبل موبایلتو بذار رو فیلم یا شهادت همسایه ها رو داشته باش بعد ازش شکایت کن برو پزشکی قانونی و ازش تعهد بگیر که اگر باز زدت حق طلاق باتوعه 

دختر بودن و نبودنت اندازه بال مگس مهم نیست تا حامله نشدی روح و روان و جون و اعصاب و آینده خودتو بردار و فراد کن دیگه هم برنگرد 

لازم به هیچ توضیحی هم نیست بلیط بگیر و برو خونه مامانت و درخواست طلاق تمام 

وقتی کتک زد باید میرفتی پزشک قانونی تا پدرشو در بیاری مگه دور از جون الاغی که نشستی کتکت بزنن 

احمقی  طلاق بگیر این ادم روانیه تو زندگی بلایی سرت میاره که میگی کاش همون موقع طلاق میگرفتم ...

من یه بار برادرم طلاق گرفته و من از این میترسم که باعث بشم پدرم نتونه سرشو بیاره بالا بین مردم 

بعدشم الان عقدم و موندم چجوری برم درخواست طلاق بدم وقتی اسمش تو شناسنامم میمونه و مادرم می‌فهمه چه غلطی کردم 

ترس از دست دادنشم دارم نمی‌دونم چجوری بعدن میشه بدون اون زندگی کرد یاد خوب بودنای اولش میوفتم دلم براش میسوزه

برو مشاور  در کل اینکه الان باکره نیسی اصلا مهم نیس که بخوای اینهمه اذیت بشی  ببین این ک ...

من رفتم مشاور ولی اون نیومد و گفت من روانی نیستم که بیام مشاور 

ولی دو روز بعدشم مادرش بهش گفت و باهاش رفت ولی درست نشد 

من یه بار برادرم طلاق گرفته و من از این میترسم که باعث بشم پدرم نتونه سرشو بیاره بالا بین مردم  ...

دلت برا خودت بسوزه 

اون هایی که تو عقد کتک نمیزنن بعدش چه گوهی از آب در میان دیگه سالی که نکوست از بهارش پیداس 

به فکر جوونی خودت باش 

شناسنامه هم المثنی میدن فاجعه ای بدتر از کتک خوردنت و اینکه میگی خودزنی میکنه نیست 

فقط جمع کن برووووو

احمقی  طلاق بگیر این ادم روانیه تو زندگی بلایی سرت میاره که میگی کاش همون موقع طلاق میگرفتم ...

خودمم فک میکنم باید طلاق بگیرم ولی تنهایی بعدش و نمیتونم تحمل کنم یا وقتی گفته بری زنده نمیمونم 

من رفتم مشاور ولی اون نیومد و گفت من روانی نیستم که بیام مشاور  ولی دو روز بعدشم مادرش بهش گفت ...

خب مشاور بهت راهکاری نگفت؟

ببین در کل اشتباه کردی به خانواده ات نگفتی اون تو رو تنها گیر کشیده