2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل بیاید،🥺🥺

340 بازدید | 13 پست

من ماه پیش قرص های ضد بارداری دروسبلین رو دکتر گفته بود بخور خوردم باز از از دیشب قرار بوده بخورم که خوردم و رابطه محافظت نشده ای داشتم بعد الان چون هنوز یه شب بود که قرص رو شروع کرده بودم ممکنه اثر نکنه و حامله شم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میخواستم از دیشب شروع کنم هر شب بخورم ولی خوب دیشب شب اولش بود و بعد دیشب یکی دیگه هم باز خوردم

خب اگه ديشب خوردى كه جاى نگرانى نيست

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
آره عزیزم خوردم ولی میگم چون شب اول بوده احتمالا هنوز اثری نکنه نه؟

نه

من فكر كردم ميگى ديشب نخوردم

وقتى خوردى درسته و امكان باردارى نيست

نگران نباش

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

ببین اگه کلا اولین بارته میخوری باید تا دهروز ک میخوری کلا جلوگیری کنی.بد از پنجم پریودت بخوری اگه پریودت هفت روزست.الانم جهت اطمینان امروز دوتا بخور فردام دوتا بخور میتونی اورژانسی بخوری

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
ببین اگه کلا اولین بارته میخوری باید تا دهروز ک میخوری کلا جلوگیری کنی.بد از پنجم پریودت بخوری اگه پ ...

نه ماه پیش خورم الآنم از هفتم پریودیم بود که خوردم دیشبم دوتا خوردم چند وقت پیش اورژانسی خوردم یه ماه پریود بودم اصلا وضعم داغون بود