2777
2789
عنوان

من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ما 37سالمونه من 19ساله ازدواج کردم اونم دوسال بعد من  اما خب اونو ببینی میگی بیست و خوردای ...

چ جالب ۱۹ ساله ازدواج کردی تازه بچه دار شدی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیز دلم میدونم درکت میکنم چون خودمم مقایسه کردم و این حسو داشتم ، ولی فهمیدم واقعا نباید خودمونو با ...

من تا وقتی نمیبینمش همه چی یادم می‌ره زندگی خودمو میکنم اما وقتی که میبینمش دوباره ذهنم درگیر میشه،لامصب تو هر زمینه ده سال از من جلوتره

،😁😁نه پسرم 16سالشه دخترم دیر بدنیا اومد الان هفت ماهشه

آهان خدا حفظ شون کنه

اسی من فکر میکردم  این مقایسه ها فقط برا سال‌های اول ازدواج

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
آره اعتماد بنفسش خیلی کمه ،خودش بارها پیش من گفته مثلاً با اینکه خیییلی خوشگله ولی کسی بهش بگه باور ...

آخی چقدر بد. شما هم خودتو ناراحت نکن به نظر من تو چشم بودن و مورد توجه بودن زیاد مهم نیست. مهم کیفیت زندگی خودته که تلاش کنی بهتر و بهتر بشه

آهان خدا حفظ شون کنه اسی من فکر میکردم  این مقایسه ها فقط برا سال‌های اول ازدواج

اون سالها که داغون بودم اون یه دختر خوشگل قدش متوسطه توپر خوشتیپ بود اما من لاغر قدم کوتاه وضعیت لباسام افتضاح ،سه چهار سال بعدش منم توپر شدم پوستم کلا سفیده و سفیدتر شدم و تازه خوشگلی من رو شد تا یه زمانی تقریبا در حد هم بودیم تا اینکه اون بینیشو عمل کرد 

مهم اینه برای شوهرت زیبا هستی 

آره شوهرم بهم میگه زیبایی ولی این چند وقت که دخترم بدنیا اومده پاک خودمو ول کردم احساس میکنم شوهرم دیگه اونجوری مثل قبل چهرمو دوست نداره

عه عوض شد جنسیتش ؟ آخه دفعه قبل گفتی دختره ومن گفتم رنگ تیکرتو صورتی کن  الان دیدم تعجب کردم ...

واقعا؟

گفتم دختره؟! حتما حواسم نبوده عزیزم یه مدت خیلی گیج  میزدم تو نی نی سایت...نه گلم پسره الانم تو ۷ ماهم دعا کن زودتر بگذره دیگ خستم از بارداری و انتظار و.....

خدایا بی نهایت شکرت❤️