2777
2789
عنوان

خاطرات ترسناک واگعی .💀💔🥀

187 بازدید | 13 پست

من تا نصف شب درس داشتم تو اتاقم بودم بعد همونجا گرفدم خوابیدم ساعت ۲ ،۳ اینا بود بعد ی دفعه ی چی پامو له کرد تا صب خوابم نبرد .😬💔🥀

خاطرات ترسناکتونو بگین ملسی .🥺

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

همین که بگم دوستان از ساعت 3 شب به بعد راه اجنه به دنیای ما باز میشه اینجا دارن میگردن کافیه که برینم الان به خودمون

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
همین که بگم دوستان از ساعت 3 شب به بعد راه اجنه به دنیای ما باز میشه اینجا دارن میگردن کافیه که برین ...

اینو منم شنیدم 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه گلسر داشتم ک یه عزیزی بهم هدیه داده بود بعد ازبس استفاده کرده بودم خراب شد بود همه میگفتن درش بیار من گفتم ن دلتون میاد مگه🥺 بعد شبش نشسته بود ب دیوار تکیه دادم یهو یکی گلسر مو در آورد انداخت وحشیانه  هعی تو دیوار رو نگاه میکردم😳😳کسی نبود 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

ساعت  از 3 گذشته

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

الان پاشین ی رژ قرمز بزنین بشینین ده دیقه بعد توی تاریکی نگاه اینه کنید 

هرچی دیدی بیا بگو 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
همین که بگم دوستان از ساعت 3 شب به بعد راه اجنه به دنیای ما باز میشه اینجا دارن میگردن کافیه که برین ...

مث ادارات‌ از ساعت ۷ کارشون شروع میشه اینام ساعت کاری دارن😂😂😂

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یه جیگر خوشگل دیدم

الکی نگو منکه خودم کردم پرام ریخت 😂

چند وقت پیش تنها بودم ما عروس هلندی داریم تو خونه منم داشتم با گوشیم کار میکردم رو به رو تلوزیون بودم هی پرنده ام سر و صدا میکرد جیع میکشید شوهرم زنگ زد باهاش صحبت کردم و همین که قطع کردم رو و به تلوزیون نگاه کردم تلوزیون خاموش بود یک لحظه یک شخص کامل سیاه دیدم که از پشت سرم رد شد رفت یک طرف دیگه هر چی دور برم رو نگاه کردم هیچی ندیدم فقط دیدم پرنده ام از ترس بال بال میزد و حسابی ترسیده بود منم خیلی ترسیدم‌🤕🤧😨

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
یه گلسر داشتم ک یه عزیزی بهم هدیه داده بود بعد ازبس استفاده کرده بودم خراب شد بود همه میگفتن درش بیا ...

آره از این چیزها خیلی شنیدم اتفاق افتاده

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍