2777
2789
عنوان

یکی از اشناهامون طلاق میگیره اونم بیا ببین ب چ دلیل😱...

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 79 پست
خدا لعنتت نکنه😂😂🤣🤣

قربونت😂😂❤

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
او آها اوکی

😅😅😅😅

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو این دختره اینقد ارایش میکرده کلا تنش گندمی هم نبوده  پسر دیده گفت من فکر کردم بردارش کنارم ...

ترکیدم لعنتی😂😂😂

خدایا کم آورده ام،در لیست آدم هایت اشتباهی شده...    اسم من ایوب نیست*
شاید امشب خودکشی کنه ماکه نمی دونیم 🥸🥸

اینجور که اسی تعریف کرد خیلی وقته خودشو کشته خبرش نرسیده هنوز😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
خوب شد خودکشی نکرد پسره

جالبش اینجاس ک الان طلاق میگیرن (اشتباهی تایم کردم گفتم طلاق گرفتن)

دختر خودکشی میکرد چند بار خواسته خودکشی کنه نزاشتن 

برادرای دختر تهدید میکنن پسررو ک چرا باید طلاق بدی حق نداری 

اینکه بدون آرایش میبینه چون پسر گفته صبحش پا شدم حالم خراب شد با دیدنش گفتم بریم بیرون ی چیزی میخوان بگم میگه نشستم پیشش دیدم چن لایه کرم زد کلی میکاپ کرد 

افراد توی داستانت روستایی بودن یا بی سواد یا چی؟ چطور یک هفته میشه ازدواج کرد مثل اینه یکی رو صیغه ...

عزیزم چرا الکی به روستایی وبی سواد ها توهین میکنی 

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
جالبش اینجاس ک الان طلاق میگیرن (اشتباهی تایم کردم گفتم طلاق گرفتن) دختر خودکشی میکرد چند بار خواست ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
واقعا واقعی بود؟ جان من؟ 

مگه نبود👀💔🙄

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
نه بابا مامان پسره نذاشته گفت اول طلاق بده بعد خودتوبکش که ارث به دختره نرسه 🤠🤠

😂😂😂