2777
2789
عنوان

بیاید حرف بزنیم

233 بازدید | 26 پست

از خودتون بگید زندگیتون عشقتون

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

خودم دلتنگ... زندگیم تکراری... عشقم رفته

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر همه چیز خوبه ۱۰ روز دیگه عقدمه  حس خوب همراه با استرس دارم

وای عزیزم 😍

کاشکی یه روز منم همینطوری باشم 😍

میشه حستو توصیف کنی یکم انرژی مثبت بدی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خودم دلتنگ... زندگیم تکراری... عشقم رفته

انشااله بر میگرده ناراحت نباش خدا بزرگه 

انشااله بر میگرده ناراحت نباش خدا بزرگه 

🧡🧡

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
🧡🧡

من عشقم مُرده 🖤

از چی بگم از دلتنگیام از گریه هام از بی قراری های این دوماهم😔چهار سال رفاقت کردم صد که نه هزارمو گذاشتم براش شب روز فکرش بودم آخرم ترکم کرد ازدواج کرد تنهام گذاشت منو همه رویاهام عشق و دلبستگی مو ندید توجه نکرد زجه زدم گفتم نرو رفت 😔فهمیدم دخترا هم میتونن بی احساس باشن

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤
وای عزیزم 😍 کاشکی یه روز منم همینطوری باشم 😍 میشه حستو توصیف کنی یکم انرژی مثبت بدی 

خیلی حس شیرینیه 

دلت مدام میلرزه 

ما بعد ۴ سال با جنگ و تنش بهم رسیدیم 

عین معجزه بود 

چند ماه قبلش کاروانی باهم رفتیم مشهد هنوز محرم نبودیم مامانم تنها در جریان بود که نامزدمم هستن 

از امام رضا همديگه رو خواستیم کلی دعا کردیم همون ابتدا که وارد محوطه‌ حرم شدیم ی زن و شوهر اومدن و کارت دعوتی امام رضا دادن برای دو ساعت دیگه که شام میشد همون شب تولدمم بود یه حس نابی بود خیلییییی خوش گذشت خلاصه که امام رضا تموم نشونه هاش و نشونمون داد و چند ماه بعدش همه چیز جور شد و خواستگاری و آزمایش و نامزدی و...

خیلی حس شیرینیه  دلت مدام میلرزه  ما بعد ۴ سال با جنگ و تنش بهم رسیدیم  عین معجزه ...

وای خدای من چه رمانتیک مبارکت 🌹🌹🌹🌹

خدا رحمتش کنه عزيزم خیلی ناراحت شدم

مرسی گلم 🌹🌹🌹

از چی بگم از دلتنگیام از گریه هام از بی قراری های این دوماهم😔چهار سال رفاقت کردم صد که نه هزارمو گذ ...

ببخشید شمارو یاد ناراحتیاتون انداختم 😞

فدات بشم من عزيزم انشاالله شما هم عشق زندگیتو پیدا کنی تموم این لحظات شیرین و با دل خوش تجربه کنی

مرسیییییی گلم🌹🌹🌹🌹