2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😒....گارداسیل

1025 بازدید | 53 پست

سلام دوستان من بلخره تونستم از طریق یکی از دوستای مامانم گارداسیل پیدا کنم امروز واکسن زدم

نگم چه دست دردی دارم😑😅

ناراحتیم از اینه که اون واسطه ۹ ظرفیتی رو هم داشت میداد ۱۱ تومن مامانم گفت گرونه همون ۴ ظرفیتی بیار براش شد ۳۳۰۰

همش خودخوری میکنم میگم چرا مامان بابام منو دوست ندارن چرا حاضر نشدن این خرجو برام کنن😒😒😒

البته بگم نزدیک پریودمه

به نظرتون این چهارتاییه خوب هست حالا؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من که همون ۴ ظرفیتیش هم نمیزنم . ۱۰۰ گونه داره از ۱۱ تاش درامان باشی ۸۹ تای باقی رو چه میکنی . با این ۴ تا اصلیاشو زدی دیگه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

همین که این واکسن رو زدی پدر مادرت مشخصه از خیلی ها جلوترن 

و دوستت دارن

مثلا تو خونه ما اصلا امکان نداره صحبت این موضوع بشه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که همون ۴ ظرفیتیش هم نمیزنم . ۱۰۰ گونه داره از ۱۱ تاش درامان باشی ۸۹ تای باقی رو چه میکنی . با ای ...

واقعا؟؟؟ 😳🤯

ار یو کیدینگ می؟؟؟ 

😂 

من اگ‌ بگم میدونم گارداسیل واکسن چیه زبونمو در میارن میندازن جلو سگ.... 

هعی 

دوستت دارن 

ما بگیم چی پس :)

ب این نتیجه رسیدم ما زندگی نمیکنیم...

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
من که همون ۴ ظرفیتیش هم نمیزنم . ۱۰۰ گونه داره از ۱۱ تاش درامان باشی ۸۹ تای باقی رو چه میکنی . با ای ...

خب نوع ۱۶ ۱۸ رو پوشش بده بقیه راحت دفع و درمان میشن این دو تا تایپ سریع تاثیر منفی میزاره 

همین که این واکسن رو زدی پدر مادرت مشخصه از خیلی ها جلوترن  و دوستت دارن مثلا تو خونه ما اصل ...

بخدا انقدر گفتم تا راضی شدن🤦🏻‍♀️ ولی کاش میرفتم سرکار اگه دستم تو جیب خودم بود حق انتخاب با خودم بود...

چرا انقد گرون ؟ گارداسیل ۴ گانه من امروز گرفتم ۱۸۰۰  قبل اینکه بگیرمم از چند تا دکترم پرسیدم ...

واقعا؟؟😐😐 شما ایرانی گرفتید؟ اخه این آمریکایی بود

ار یو کیدینگ می؟؟؟  😂  من اگ‌ بگم میدونم گارداسیل واکسن چیه زبونمو در میارن میندازن جلو ...

نو آیم سیریوس 😂😂

اینجوری نگووووو ما مجبوریم خودمونو واکسینه کنیم😞

واقعا؟؟😐😐 شما ایرانی گرفتید؟ اخه این آمریکایی بود

نه ایرانی نبود عزیزم حتی بهترین متخصص پیجش رو دارم چندین بار از قیمتش اطلاع داده گفته حواس جمع باشید

همین ۳ ساعت پیش گرفتم ۱۸۴۰ چخبره ۳ خورده ای 

نه ایرانی نبود عزیزم حتی بهترین متخصص پیجش رو دارم چندین بار از قیمتش اطلاع داده گفته حواس جمع باشید ...

وای تروخدا پیجشو بده🤯🤯 لااقل دوز بعدی رو بهم نندازن

دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد

نو آیم سیریوس 😂😂 اینجوری نگووووو ما مجبوریم خودمونو واکسینه کنیم😞

نووو یور نات سیریس 

بات ایم سو سیریس 

شت :) فاک لایف 

فاک اوری وان 

ای کنت استند...

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚