2777
2789
خب خدارو شکر.نیاریا.خیلی حواست باشه

اره بچه بیاد دیکه پایبند میشه به زندگی.اونم بیشتر میره پی کثافط کاری هاش

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
نه خداروشکر ندارم...ولی از قصد گیر داده من  حامله کنه میگه بچه میخوام میدونه تو فکر طلاقم میخوا ...

خیلی مواظب باشی ها.میخاد سرتو گرم بچه کنه راحت به کاراش برسه

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجهنم از کارتون خوابام بدتر بشه الهی.لیاقت تورو نداره .لیاقتش اینه که بره ایدز بگیره.بهترین کار رو م ...

یه بار تو ازدواج اولش دارو ندارشو باخته بعداز چندماه با من بدبخت ازدواج کرد منم که نمیدونستم این چه جونوریه زنش شدم چهارماه همش باهم آشنا شدیم بعدم عقد کردم واومدم سر زندگی بدون عروسی اینم جواب خوبیاو محبتام بود..تف به ذاتش

اره بچه بیاد دیکه پایبند میشه به زندگی.اونم بیشتر میره پی کثافط کاری هاش

اره اتفاقا مردا هدفشون همینه.

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
خیلی مواظب باشی ها.میخاد سرتو گرم بچه کنه راحت به کاراش برسه

نه نه اصلا نمیزارم بچه بیاد قرص ضد بارداری میخورم...تو این سه سال هرماه یه بار فقط رابطه داشتیم حالا فهمیدم چون جاهای دیگه خودشو خالی میکرده نامرد

یه بار تو ازدواج اولش دارو ندارشو باخته بعداز چندماه با من بدبخت ازدواج کرد منم که نمیدونستم این چه ...

وای چه بی لیاقت حالا زندگیشو یه بار باخته .این بشر چقد راه طولانیو باید طی کنه تا ب انسانیت کامل برسه .چقد نادونه

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
اره چندین بار دعوای شدید کردیم الانم باهاش خیلی سردم

پس چ زرنگه که میخاد از طریق حامله کردن تو تورو منصرف کنه خودت مجبور بشی پاش بمونی

نه نه اصلا نمیزارم بچه بیاد قرص ضد بارداری میخورم...تو این سه سال هرماه یه بار فقط رابطه داشتیم حالا ...

عه پس اینطور اشغال عوضیو.وای تصورشم سخته اونجاش نجس شده دیگه 

یه بار تو ازدواج اولش دارو ندارشو باخته بعداز چندماه با من بدبخت ازدواج کرد منم که نمیدونستم این چه ...

کاش تحقیق میکردی زن اولشم حتمن بحاطر همین گزاشته رفته دیگه

کاش تحقیق میکردی زن اولشم حتمن بحاطر همین گزاشته رفته دیگه

یه شماره داد اون موقع گفت این شماره زن سابقشه اگه خواست راجبش بپرسم ازش نگو اونم الکی بود یه دختر دیگه جای زنش حرف زده بود با من که فقط گفت تفاهم نداشتیم جدا شدیم چند تا تعریفم ازش کرد منه بدبختم اصلا فکرشم نمیکردم دروغ باشه.‌‌‌..چون اصلا بهش نمیخوره خیلی آدم موجه و پسر سربه زیری به نظرمیاد ولی امان از باطنش که هیچکی خبر نداره جز من وخدا که میدونم چقدر لجنه

یه شماره داد اون موقع گفت این شماره زن سابقشه اگه خواست راجبش بپرسم ازش نگو اونم الکی بود یه دختر دی ...

خونوادت چی میگن

خانواده خوبی ندارم متاسفانه من اونجام یه روز خوش ندیدم خواستم از اونجا فرار کنم که ازچاله دراومدم اف ...

ای بابا عزیزم.خدا کمکت کنه 😘🙏