2777
2789
عنوان

لنت و تف به بی پولی ونداری

568 بازدید | 16 پست

فکر کنم خدا داره امتحانم میکنه.تلویزیون فروختیم بخاطر بی پولی کلی قسط عقب افتاده داریم کرای خونمون عقب افتاده ازترس صاحبخونه گیرنده خونه نمیریم منم دنبال کارم پیدا نمیکنم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔پولم به نت نمیرسه بخرم اتقدر کم استفاده میکنم لباس نگرفتم خیلی وقته کم اوردم دیگه 

خیلی پولدارم😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم الهی شوهرتون بیکاره؟

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

کاش من اونقدر داشتم می تونستم ب هم نوع خودم کمک می کردم کاااش میتونستم دست یکی رو بگیرم ‌ کاااااش 

ولی فقط در حد توان خودم دارم😔😔😔

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
کاش من اونقدر داشتم می تونستم ب هم نوع خودم کمک می کردم کاااش میتونستم دست یکی رو بگیرم ‌ کاااااش&nb ...

الهی بگردمت مهربون 😘😘😘😘😘😘مرسی از دل مهربونت فداتشم 

انشالله خدا انقدری بهت بده نتونی جکع کنی که انقدر مهربونی

خیلی پولدارم😅
الهی بگردمت مهربون 😘😘😘😘😘😘مرسی از دل مهربونت فداتشم  انشالله خدا انقدری بهت بده نتونی جکع ...

فداتم گلم . خدا کنه کسب و کار شوهرت بگیره .زندگیت پر از روزی برکت بشه . الهی آمین. 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
فداتم گلم . خدا کنه کسب و کار شوهرت بگیره .زندگیت پر از روزی برکت بشه . الهی آمین. 

الهی امین عزیزم.قربونت بشم 

انشالله عزیزم خداانقدر بهت بده ندونی چکارکنی اول سلامتی بهت بده و عزیزات بعدم ثروت چقدر انرژی گرفتم ازت 

خیلی پولدارم😅
الهی امین عزیزم.قربونت بشم  انشالله عزیزم خداانقدر بهت بده ندونی چکارکنی اول سلامتی بهت بده و ...

اخه از عمق وجودم خیلی ناراحت شدم تاپیکتو خوندم 😢❤❤❤❤❤❤  ممنونم ازت گلی . خدا حفظت کنه. 

الهی امین عزیزم.قربونت بشم  انشالله عزیزم خداانقدر بهت بده ندونی چکارکنی اول سلامتی بهت بده و ...

اگ ناراحت نمیشی فردا  شارژ میخرم برات کدشو میفرستم نت بخر . فقط بهم لطفا بگو ایرانسلی یا همراه اول  

تروخدا ناراحت نشی . فقط هدیه هست . همینجوری . چون خودمم یه زمانی نت نداشتم پول نداشتم بخرم .

اخه از عمق وجودم خیلی ناراحت شدم تاپیکتو خوندم 😢❤❤❤❤❤❤  ممنونم ازت گلی . خدا حفظت کنه.

الهی بگردمت ناراحت نباش عزیزدلم 

منم خیلی ناراحت بودم اون شب واسه همون گذاشتم چون نمیتونستم باکسی صحبت کنم.هرکسی ی جوری امتحان میشه امتحان منم اینه.به جاش سلامتی دارم اینم و دوستای خوبی مثل شما که بزرگترین نعمته 

خیلی پولدارم😅
اگ ناراحت نمیشی فردا  شارژ میخرم برات کدشو میفرستم نت بخر . فقط بهم لطفا بگو ایرانسلی یا همراه ...

ممنون عزیز دل همین که گفتی ی دنیاممنون.مرسی از لطفت و دل بزرگت.شماهمین که واسم دعا کنی کلی ارزش داره واسم مهربونم هرچقدر ازت تشکرکنم کمه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خیلی پولدارم😅
ممنون عزیز دل همین که گفتی ی دنیاممنون.مرسی از لطفت و دل بزرگت.شماهمین که واسم دعا کنی کلی ارزش داره ...

تعارف می کنی ‌ بخدا همینجوری هدیه هست ناراحت نشی  . نت ک چیزی نیست . منم از ته دلم گفتم دوس دارم بخرم 

اگ دوست داشتی بهم بگو   خیلی خوشحال میشم ❤❤❤❤❤❤ 

تعارف می کنی ‌ بخدا همینجوری هدیه هست ناراحت نشی  . نت ک چیزی نیست . منم از ته دلم گفتم دوس دار ...

ممنون از محبتت و دل مهربونت.نه عزیزم تعارف نمیکنم همین ک دعا کنی واسم کافیه.همین لطفت رو نمیدونم چجوری جبران کنم عزیزجان ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

خیلی پولدارم😅
ممنون از محبتت و دل مهربونت.نه عزیزم تعارف نمیکنم همین ک دعا کنی واسم کافیه.همین لطفت رو نمیدونم چجو ...

باشه گلی . از ته دلم از خدای مهربانم میخوام همیشه دلت شاد باشه  .کار شوهرت بگیره کلی پول در بیاره تنش سلامت باشه  امیدوارم انرژی مثبت دعام بیاد زندگیت پیروز خوشبخت باشی. آمین 🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹