2777
2789

یه مرطوب کننده و یه پرایمر خوب معرفی کنین بیزحمت هر کدوم در حد 100 تا 150 تومن

یه کرمپودر خوب هم معرفی کنین من پوستم چربه میخوام یه چیز خوب باشه درحد 250 اینا 

ممنونم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

راستی به نظرتون چی کار کنم ابروهام تا یک ماه دیگه پر بشهههه

روغن کرچک و زیتون و بادوم رو امتحان کردم فایده نداشته 

یه نفر میگفت شیاف و اب کن بزن به ابروهات پرپشت میشه🤣🤣🤣

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست منم چربه فقط کرمپودرش سبکه سنگین نیستا 

مرسی عزیزم اره سبک میخوام

راستی به نظرتون چی کار کنم ابروهام تا یک ماه دیگه پر بشهههه روغن کرچک و زیتون و بادوم رو امتحان کرد ...

هرچیزیو امتحان نکن شاید بدتر شد

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
هرچیزیو امتحان نکن شاید بدتر شد

اره واقعا راستم میگیا🤕

مرسی عزیزم اره سبک میخوام

زد آبم هست ۲۴ هم رو پوستت باشه نمیریزه 

میتونی فردا یا لایکم کنی یا بنویسی یادم بمونه بفرستم برات؟

زد آبم هست ۲۴ هم رو پوستت باشه نمیریزه  میتونی فردا یا لایکم کنی یا بنویسی یادم بمونه بفرستم ب ...

باشه عزیزم 

فقط من پوستم گندمیه هرجا میرم کرمپودر بگیرم یه چیزی بهم میدن که پوستمو بیشتر سبزه و تیره میکنه 

بدم میاد

به نظرتون شماره چند باید بگیرم؟ 

باشه عزیزم  فقط من پوستم گندمیه هرجا میرم کرمپودر بگیرم یه چیزی بهم میدن که پوستمو بیشتر سبزه ...

من پوستم سفیده شماره ۱ میگیرم اگه پوستت گندمیه ۲ بگیر ولی رو مچ دستت امتحان کن ببین به پوستت میخوره یا فک کنم تستر دارن 

باشه عزیزم  فقط من پوستم گندمیه هرجا میرم کرمپودر بگیرم یه چیزی بهم میدن که پوستمو بیشتر سبزه ...

اگه ۲ تیره بود برات همون شماره ۱ رو بگیر 

من پوستم سفیده شماره ۱ میگیرم اگه پوستت گندمیه ۲ بگیر ولی رو مچ دستت امتحان کن ببین به پوستت میخوره ...

خب من همون 2 میگیرم خیلی بد میشه پوست خودم روشنتر از کرمپورده 😂

اره عزیزم همون 1 میگیرم 

ممنونم اومدی نظر دادی 😍

سلام گلم 

میشه بیزحمت عکس کرمپودرتونو بذارین😘😘