2777
2789

من وااااااقعا کم اوردم دیگه صبح تا شب سر پام بازم خونم نه چندان مرتبه و نه چندان تمیز، البته پسرم 2 سالو خرده ایشه خیلی بریز بپاش داره(ولی خوب خیلیا هم هستن که با بچه کوچیک مرتبه خونشون) هم شوهرم زیاد مرتب نیست، ولی چند روز پیش انقد کار کردم میخواستم گریه کنم دیگه، توروخدا اگر رمزو رازی قلقی چیزی بلدید ب منم یاد بدید

من کلا از بچگی شلخته بودم یعنی این اخلاق باهام یوده همیشه ولی واقعا خسته شدم دیگه ب نظرتون میشه عوض شم؟؟ چند بارم دعوامون شده با شوهرم سر این قضیه

جمع میکنم دیگه یسره درحال جمع کردن شستن. و پاک کردم خونمم همیشه مرتبه

برنامه ی من اینکه بعد صبحانه جاروبرقی میکشم و کابینت وگاز پاک میکنم هرروز

بعد اگر اسباب بازی بریزن  جمع میکنم بلافاصله

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اومدم راهکار بدین ، دایم ظرفا کثیفه ، دیگه انگار حوصله ندارم بشور و بسآب🤦😭

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

از هر وسیله ای استفاده میکنی بعدش میذاری سرجاش؟

کارهات را دسته بندی کن و هر روز یکمش را انجام بده.مثلا شنبه ها یخچال و گازت را تمیز کن.یک شنبه گردگیری و ...

من به بچم میگم اگه میخوای اسباب بازی جدید بیاری باید اول اسباب بازی قبلی را جمع کنی

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...

هر چیزی برمیدارین سر جای مشخص خودش قرار بدین 

‌تایم بزار برای کارهات مثلا یک ربع ظرف شستن پنج مین گاز پاک کردن پنج مین دستمال کشی کل آشپزخانه

در یک جای مشخص ب بچت غذا بده 

وسایل بازیش داخل اتاقش باشه برای بازی یک کوه اسباب بازی کل اتاق ها و سالن پهن نکنید

همکاری بهشون یاد بده 

نزار لباس ها آوار بشن تا چند تا جمع شد بشور 

هرروز پنج تا ده دقیقه اختصاص بده ب گردگیری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

هیچی ، مامان من از بس حساسه کلا یه تیکه پارچه دستشه با شیشه پاک کن آشپزخونه رو میسابه

وقتیم سنمون کم بود هر روز جارو برقی میکشید تازه به همینم راضی نمیشد. باز یه جارو دستی پلاستیکیا برمیداشت میرفت از اول خونه تا آخر خونه میکشید و با دستاشم پرز فرش و عناصرِ هوا و خاک و اَتم ها ....رو جمع میکرد🤣 کل روز و شب کارش همین بود، فقط موقع خواب این کارو نمیکرد.

ولی دیگه چون کمر درد گرفته و سنش بیشتر شده جارو برقی کمتر میزنه و یه فرش و موکتی گرفته که آشغالم روش باشه کمتر نشون بده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من یه شلخته بودم که صدای شوهرم هم دراومده بود. همه تیکه مینداختن بهم حتی...حالا جدیدا با وجود سه تا بچه یه سر و سامون‌هایی گرفتم. 

فردا میام برات مینویسم. 

خیلی خوابم میاد الان. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

بچه هام کوچیک بودن حساسیتم رو کم کردم بعد بزرگتر شدن عادتشون دادم به نظم از حدود سه سالگی مثلا یه ساعتی توی خونه ما ساعت مرتب کردن خونه هست که قوانین خودشو داره ولی برای بشور بساب دروغ چرا خودمو نمیکشم ‌ هر وقت بدونم واقعا لازمه انجام میدم یا مهمون که میاد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚