2777
2789
عنوان

خانمایی که خونتون همیشه مرتبو منظمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 28 پست

ببین چی وقتت میگیره مثلا میگم وقت اشپزیت کمتر کن ک سرعت بدی ب کارات من سرکار میرم وقتم همیشه پر گاهیم دنبال کاز میگردم ببینم کار چی هست😐😹من تو اشپزیم سرعت دادم ک بکارا خونه برسم مثلا میگم لپه پختم فریز کردم پیاز داغ گزاشتم یخچال براچندروز  دوغم تویخچال امادس اوقات بیکاری اماده میکنم کاهو همه شستم خورد کردم تو یخچال اماده سالاد فقط باید سس بزنم گوجه بزنم بهش گوجه هامم تویخچال شسته اماده نظافت سرویس بهداشتی شتسشو کامل جمعه ها ولی طول هفته گفتم سادبگیرید پشت سرتون اب بریزید کسی رفت راحت باشه خونمم فقط جمعه ها تمیز میکنم لباسامم جمعه ها میشورم صبح زود سرحاا بودم ناهارم درس کردم اماده بقیشم یااستراحت بوده یاخوابیدم فیلم بیرون ببین سعی کن بچت مستقل بار بیاری درسته بچس اما درکتار بازی مسئولیت بهش بده من از ترس ننم اسباب بازیم از دراتاقم اون ور تر نمیرفت اگه میرفت توکوچه یودم😂یا میگفت کلا ظرفا باید بشوری دده یادم نیار هی خدا 😂

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پس کی اشپزی میکنی؟؟ هر روز اشپزی میکنی؟؟ 

پس چی

همسرم شبا میاد خونه و ناهار میبره من معمولا یه وعده درست میکنم برای ناهارم نگه میدارم

ظرفا رم سریع بعد جمع کردن سفره میشورم 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من گوش نمیده، چیکارش کنم؟؟ 

عیب نداره فعلا اذیتش نکن 

ولی بعد با گفتن این که جمعش کن عزیزم تا بهت ی جایزه بدم 

میتونی دلت رو راضی کنی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

به همسرت مسئولیت بده، یه جوری که حداقل یه سری کارهای مربوط به خودش رو انجام بده

به پسرت هم همینطور اما در حد سن خودش

برا خودت اولویت تعیین کن، مثلا مرحله اول نظافت این باشه که هر وسیله ای بره سر جای خودش و تو اتاق مربوط به خودش

من خودم تمیزی هال و اشپزخونه از همه جا برام‌ مهمتره، چون دائم جلو چشممه و اگه ببینم نامرتبه کسل میشم

وقتی وسایل رفت سر جاش، مرحله بعد جاروعه بعدشم گردگیری

اشپزخونه هم که هر وسیله ای میره سر جاش، میمونه یه دستمال کشیدن و جارو

اینا کارای اولیه و دم دستی هر روز منه، حالا یه روزایی هم هست که مثلا پاک کردن گاز، نظافت و دستمال کشیدن کابینتا، برق انداختن سینک، شستن کتری قوری و … در کنار بقیه کارا انجام میشه

منم دخترم نزدیک دوسالشه.صب ک میشه تموم وسایل اشپزخانه رو میزاره وسط.دیگه یسره درحال تمیزکردن و جم کردنم تاشب.واقعنم خسته میشم ولی چون یسره درحال کارم خونه مرتبه دیگه.هیچ استراحتی ندارم .طول روز بدون کوچکترین استراحی یسره سرپام.الان دیگه وقت استراحتمه

بچه کوچک داری دیگه یاباید یسره دستت ب کارباشه یا خونه نامرتب میمونه

برنامه تمیز کاری روتین داشته باش هر چیزی برمی‌داری سر جای خودش بزار واینکه اگه میخوای با وجود بچه کو ...

من چون از اول ادم مرتبی نبودم عادت ندارم هر چی بر میدارم بزارم سرجاش، چیکار کنم این اخلاقم درست شه؟ 😩

هر جیزی و همون لحظه جمع میکنم میشورم سر جاش میزارم،مثلا از عروسی برگردم محاله هر چقدر خسته باشم لباسا رو جمع نکنم بمونه ،یا هر جیز دیگه ای ،یه قانونی که بچه هام‌ار اول بلد بودن تو خونه راه نمیرن چیزی بخورن،یا روی میز ناهار خوری یا روز زیر انداز میشینن، بر ای همین حتی چند روز جارو نکشم ذره از اشعال رو سرامیک و فرش نیست ،میلاد هیچ وقت لک و کثیف نمیشه

منم دخترم نزدیک دوسالشه.صب ک میشه تموم وسایل اشپزخانه رو میزاره وسط.دیگه یسره درحال تمیزکردن و جم کر ...

بدنمون داغون میشه اینجوری☹️

والا ب دوستم که پیام میدم همیشه بیکار نشسته خونشم مرررتب، بچشم همسن بچه منه ولی اون زیاد آشپزی نمیکنه 

من چون از اول ادم مرتبی نبودم عادت ندارم هر چی بر میدارم بزارم سرجاش، چیکار کنم این اخلاقم درست شه؟ ...

روی خودت کار کن بهتر میشی ویدیو انگیزشی ببین یا این بلاگرهایی ک ب ادم انرژی میدن نگاه کن وسوسه بشی برای تمیزی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

بچم شبا دیر میخوابه، گاهی 3 یا 4 صبح، دیگه نمیتونم اوموقع 

خب پس خودت دلیلش را گفتی

شبا که نمیشه سر و صدا کرد بیداری و ردزها که باید کار کرد و به کارها رسید مجبوری بخوابی و برا کارهات وقت کم میاری

عین من😅

به نفع خودت و بچت هست که شب ها زودتر بخوابید.نیم سا عت نیم ساعت ساعت خوابتون را زودتر کن

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...
بدنمون داغون میشه اینجوری☹️ والا ب دوستم که پیام میدم همیشه بیکار نشسته خونشم مرررتب، بچشم همسن بچه ...

حتما بچش شیطون نیس و ساکته یا زیاد خونه نمیمونه.شلوغ کاریای بچشو میبره خونه مامان خودیاهمسرش

من ک داغونم دستام همش از شدت شستن زخم میشن

واسه اوناییکه بچه کوچک دارن مرتبا تمیزی لازمه وگرنه تمیزی خونه وقتی ریختوپاش نباشه همون اول صب تا نزدیک ظهر کارا تموم میشن دیگه