چرا توی نینی سایت همه حقوقا بالای ۳۰ میلیونه ، همه متراژ خونشون بالای ۲۰۰ متره ، همه خوشگلن ... پس این همه ملت زیر خط فقر و بدون خونه و ماشین اینا همش کیکه؟
احساس بدبخت بودن به آدم دست میده اینجا
ما همه خواهیم مرد، همهی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک های مانتو و عطر هم میری خوف میکنی همه مانتو های خیلی گرون خریدن و راجع به عکس استارتر نظر میدن ، عطر هاشون هم همه مارک
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
🤷♀️ *بعضیا واقعا خب همینقدر در میارن، به خصوص بازاریا و اونایی که اداره ها و سازمانهای خوبن درآمد ...
یعنی اینجا هیچکس نیست خودش خونه دار باشه و همسرش معلم و ... باشه نصف خانواده ما معلمن، بابای من دیگه داره بازنشست میشه حقوقش به ۲۰ تومن نمیرسه تازه بین اقوام حقوقش از همه بیشتره 😑
ما همه خواهیم مرد، همهی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >
تاپیک های مانتو و عطر هم میری خوف میکنی همه مانتو های خیلی گرون خریدن و راجع به عکس استارتر نظر میدن ...
همیننننننن
همه فقط مارک میپوشن و مارک استفاده میکنن والا من عادی میرم بازار هرچی دیدم قشنگ بود میخرم تاحالا هم دنیال مارک نبودم فکر نکنمم تا حالا مارک خریده باشم بعد هرکیو میبینم همه میگن آره ما مارک استفاده میکنیم فلان ...
ماها تماشاگریم، موقع پست گذاشتن درباره ی این چیزا هم اکثرا فقط تماشا میکنیم😁چیزی نمیگیم
والا دیدم همه ماهی ۲۰ تومن کمشونه واسه دو نفر احساس کردم اینا ایران نیستن ... عجیبن جدی ، درسته افراد با درآمد بالا زیادن ولی نه اینکه همه دیگه بیان بگن آرههه با ماهی ۲۰ تومن زندگی میگذره