2777
2789
عنوان

طلاق(لطفا کمک)

710 بازدید | 61 پست

دوستان لطفا کمکم کنید

اگه جای من بودید بچه ی هشت ماهه و حق طلاق رو‌میگرفتید و مهریه رو میبخشیدید یا نه

وکیل میگه نبخش بچه تا هفت سال مال توعه 

خدایا ب دلامون آرامش بده
مشکلت چیه 

تقریبا یه ساله بحث و دعوا داریم و دیگه نمیتونیم تحمل کنیم تصمیم گرفتیم سه ماه جدا زندگی کنیم و فکر کنیم در آرامش

ولی قبلش پیشنهاد داد ک حضانت رو بدم‌ بهت ک‌خیالت راحت شه

خدایا ب دلامون آرامش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سه ماه فاصله بگیرین شاید درست شد بعد اگه نشد در این. موردها بحث کنید  ولی هیچی تو طلاق نی ...

قبول نمیکنه خواهر

من ب هر سازش رقصیدم ک درست شه

نمیشه 

دیگه خستم کرده بزا بره پی عشق و حالش دست از سر من و بچم بر داره

خدایا ب دلامون آرامش بده
خیانت کرده

ن

پارسال عید یه دعوایی شد من باردار بودم 

از اون موقع تا حالا حل نمیشه موضوع

یعنی بین مادرامون شد دعوا اونا آشتی کردن ولی این تمومش نمیکنه

روانشناس رفتیم 

اونم کف ک این ب شدت افسردس و هی توو مغزش تکرار میشه دست خودش نیس ولی باز قرص اینا نخورد  هر کاری کردیم

حالا هم قول داده توو این سه ماه بره دکتر اعصاب و قرص بخوره

اگه خوب شد بیاد دنبالمون

نشد و نرفت هم ک دیگه هیچی

ک البته میدونم نمیره باز

خدایا ب دلامون آرامش بده
ن پارسال عید یه دعوایی شد من باردار بودم  از اون موقع تا حالا حل نمیشه موضوع یعنی بین مادرام ...

نمیشه یه مدت برین یه جای دور از خانواده زندگی کنید به خاطر بچتون 

بچتونو دوست داره ؟وابسته هست؟

ن پارسال عید یه دعوایی شد من باردار بودم  از اون موقع تا حالا حل نمیشه موضوع یعنی بین مادرام ...

من تاپیکاتو نگاه کردم یه چیزی یه نفر اینجا گفت نمیدونم بگم یا نگم درمورد رفع طلسم انجام بده شاید تاثیر داشت   من خودم هیچ تجربه ای ندارم البته

من تاپیکاتو نگاه کردم یه چیزی یه نفر اینجا گفت نمیدونم بگم یا نگم درمورد رفع طلسم انجام بده شاید تاث ...

ب هر دری زدم عزیزم

اینم بگو انجام میدم 

خدایا ب دلامون آرامش بده
نمیشه یه مدت برین یه جای دور از خانواده زندگی کنید به خاطر بچتون  بچتونو دوست داره ؟وابسته هست ...

بچه رو خیلی دوس داره ولی چون مریضه دیگه از بچش هم گذشته میکه بدم ب تو حضانت رو

ب هیچ‌ صراطی مستقیم نیست

خدایا ب دلامون آرامش بده
ب هر دری زدم عزیزم اینم بگو انجام میدم 

اینو یه بندیه خدایی گرگانی بود همینجا گفت به کسی حالا بهت میگم  خودش میگفت زندگیمون بعد این عوض شد

باید یه سگ پیدا کنی که توله شیر بده اب بزاری جلوش  سگ لیسش بزنه بعد  اون آب رو هم دراطراف خونه بریزی هم بدی به اعضا خانواده به هر نحوی شده 

اینو یه بندیه خدایی گرگانی بود همینجا گفت به کسی حالا بهت میگم  خودش میگفت زندگیمون بعد این عوض ...

چه کار سختی😬

بخدا اینم میکنم من ب هر دری بگی زدم اینم انجام میدم 

خدایا ب دلامون آرامش بده