2777
2789
عنوان

کمک دختر دارو نخورده خوابید!

137 بازدید | 19 پست

عفونت داره دکتر انتی بیوتیک داده، ولی نمیخوره همس گریه میکنه یا دست میکنه حلقش بالا میاره، در میاره دارو رو. 

چیکار کنم، گرفت خوابید، نکنه خونش عفونی بشه🥲🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقتشه ؟

دختر من ۱۸ ماهشه اولش بد قلقی می‌کرد چند تا قاشق میارم براش میگم خودت انتخاب کن با کدومش شربتت رو بخوری اینجوری راضی میشه...

دو تا دارو هاش رو هم ک زمانشون نزدیکه میزارم جلوش  میگم خودت بگو دوست داری کدوم رو اول بخوری 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چند وقتشه ؟ دختر من ۱۸ ماهشه اولش بد قلقی می‌کرد چند تا قاشق میارم براش میگم خودت انتخاب کن با کدوم ...

نه دختر من خیلی روانش بهم ریخته این مدته، اصلا آمادگی این کار رو نداره. همش گریه، همش توی بغل، اصلا خیلی شرایط بدیه. فک نکنم جواب بده روش اینا

حالا این کوچیکه، فردا ببرمش دوباره بگم آمپول بزنن؟ دخترت دوسالگی امپول میزدین؟

اره چند بار زدم براش 

بگو نمیخوره شربت 

حالا ممکن داروش عوض کنه یک چیز خوشمزه تر بده 

بعضي شربت ها واقعا بدمزه اس مثل اموکسی

فعلا امضا ندارم
نه دختر من خیلی روانش بهم ریخته این مدته، اصلا آمادگی این کار رو نداره. همش گریه، همش توی بغل، اصلا ...

حالا شما امتحان کن .ان،شالله جواب میده

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

ببین  اگه کوچولوء الکی تو پیمونه دارو بریز و خودت بخور و بگو وای چقد خوشمزه بود و ازین مدل تعریفا بگو بیا بخور بعد باهم بریم جایزه بدم بهت مثلا خوراکی ک دوسداره یا بازی ک دوسداره یکم براش وقت بذار

دختر کوچولوی منم همین مدلی بود هرراهی بگی امتحلن کردم حتی روش قدیمیه مامان ک میخوابوندم دماغ رو میگرفتن دارو میدادن فوت میکردن و اینا ولی کامل دارو رو تف میکرد اگه ی قطره رفته بود پایین انقدر الکی سرفه میکرد ک بالا میاورد 

یبار باهاش حرف زدم خیلی منطقی ک دارو رو باید بخوری مثلا دلت خوبه بینیت خوب شه منم میخورم باهم خوب شیم و درکمال ناباوری از دفعه بعدش همکاری کرد البته دختر کوچیکه  من ۲سالشه 

الان جوری شده همه داروهارو قایم میکنم از دستشون میگن مریض شدیم تروخدا دارو بده  خوب شیم یکیشون ۲و یکیشون ۳سالست

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
اینم اموکسی کلاو داده ولی خوشمزه بود پرتقالی بود.خودم خوردم بدم نیومد. 

از بوش بدشون میاد 

دختر من حتی سانستول از بوش بدش میاد 

دیگه هر بچه ای یک‌جوره 

فعلا امضا ندارم
ببین  اگه کوچولوء الکی تو پیمونه دارو بریز و خودت بخور و بگو وای چقد خوشمزه بود و ازین مدل تعری ...

خیلی لجباز شده😭 بچم تقصیری نداره باباش مدام میره ماموریت، ما زیاد میمونیم هونه، بعد این خیلی اذیت میشه. بد قلق شده اصلا

خیلی لجباز شده😭 بچم تقصیری نداره باباش مدام میره ماموریت، ما زیاد میمونیم هونه، بعد این خیلی اذیت م ...

الهی بگردم بچه های منم باباشون رو خیلی کم میدیدن و من چون کنترلشون سخت بود نمیتونستم ببرمشون بیرون و چون انرژیشون تخلیه  نمیشه و دلشون تنگ میشه واکنششون میشه لجبازی و بدغلقی 

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من