2777
2789
عنوان

نمیدونم بامادرم آشتی کنم یانه

188 بازدید | 11 پست

تاپیک قبلیم گفتم که باهاش قهرم..الان دوروزه قهریم ازش خیلی دلخورم وقتی هی بیرونم میکنه اشکم درمیادنمی تونم دیگه باهاش آشتی کنم امایه حسه عجیبی دارم وقتی قهرم...خدایاکمکم کن.

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توانشو داری در مقابلش صبر و حوصله خرج کن، اثراتشو در زندگیت به وفور خواهی دید.

چراوقتی میدونه نمی تونم برم ازخونه اش همیشه توهردعوایی من وبیرون میکنه ازمن وبچه هام دلش نمیسوزه..درسته تودعوامیگه اسماعیلی دلم وبه دردمیاره

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
اشتی کن بابا منکه مامانم انقدر شکنجه روحی میده بعد ی روز زنگش نمیزنم خوب میشه ولی قهر ن بابا

برامادر من مهم نیست 

چراوقتی میدونه نمی تونم برم ازخونه اش همیشه توهردعوایی من وبیرون میکنه ازمن وبچه هام دلش نمیسوزه..در ...

ببینید در واقع ما نمیتونیم اخلاق و رفتار بقیه رو تغیر بدهیم ولی خودمونو میتونیم سازگار کنیم،سعی کن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه و از این وضعیت سریع تر خودتو بیرون بکشی و مستقل بشی تا اذیت نشی ولی تا زمانی که اینجا هستی مدارا کن، سعی کن دهن به دهن نشی تا دعوا نشه و کار به اینجاها نکشه

کاربری سال1399:)

آشتی کن

یادت باشه اگه با خیال راحت طلاق گرفتی و سه تا بچه رو با خودت تونستی بیاری از برکت حمایت همین مادره

اگه با خیال راحت میتونی بری سر کار و نگران بچه‌هات نباشی از محبت همین مادره

چه زنایی چه شوهرای یزیدی رو تحمل میکنن فقط بخاطر اینکه خانواده نه تنها بعد طلاق حمایتشان نمیکنن بلکه مانع طلاقشونم میشن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
آشتی کن یادت باشه اگه با خیال راحت طلاق گرفتی و سه تا بچه رو با خودت تونستی بیاری از برکت حمایت همی ...

درست میگی امامادرم ....ولش ممنون به حرفت فکرمیکنم شایدتونستم ببخشمش وآشتی کنم 

درست میگی امامادرم ....ولش ممنون به حرفت فکرمیکنم شایدتونستم ببخشمش وآشتی کنم  

حتما عزیزم

حتما فکر کن

درسته بدقلقی میکنه ولی اگر نبود باید سنگ می‌بستی به قلبت و دست از بچه‌هات می‌کشیدی

اونم سنی ازش گذشته، دلش آسایش میخواد

سه تا بچه قطعا سر و صدا دارن، خودش و بقیه ساکنین خونه هم هستن

بروز نمیده ولی طلاق فقط تو رو متاثر نکرده، مادرتم تحت تاثیر این طلاق و ناراحته از بخت دخترش و ...

آدما واکنش متفاوتی دارن به اتفاقات، شاید روش دیگه.ای برای مدیریت خشمش بلد نیست.

شاید گاهی یادت میره زنی که باهاش دعوا میکنی مادریه که زیر چتر محبتشی، با تهدید به بیرون کردنت میخواد یادت بیاره که تو که جوونتری مدارای بیشتری کنی و با مادرت درشتی نکنی

مادر جنازه‌شم سودمنده، دلش رو نرنجون، دوباره با هم زندگی کردن رو یاد میگیرید. چون جدا و مستقل بودی قلقش از دستت دراومده، عادت میکنین باز به هم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
حتما عزیزم حتما فکر کن درسته بدقلقی میکنه ولی اگر نبود باید سنگ می‌بستی به قلبت و دست از بچه‌هات م ...

ممنون عزیزم اشکم دراومد.سعیمومیکنم میخوام یکم بگذره چون اونم ازمن ناراحته..