2777
2789
عنوان

زندگی کردن تو شمال چطوره

450 بازدید | 33 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنین 

بنظرتون میتونم تو ویلای تریبلکس داخل شهرک تهرانی نشین که اکثرا برا تعطیلات میان و بیشتر وقتا محله خلوت و سوت و کوره زندگی کنم 

الان ساکن گوهردشت کرجیم و مستاجر ولی اونجا برا خودمونه 

در ضمن اینم بگم همسرم کارمنده  و پنجشنبه جمعه میتونه بیاد فقط. بچه ام ندارم و تک و تنها میشم 

ویلا هم فول مبله و با تمام امکانات . فعلا خودمم ماشین ندارم 

آلودگی هوا همینجا هم خونه نشینم کرده و ...

تو تعطیلات ما دارن زندگی میکنن کجاش بده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوهر دشت جزو مناطق برتر کرج محسوب میشه؟!

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

به عنوان یه شمالی میگم اگه اینجا نبودم حال روحیم خیلی بدتر از این میشد

عاشق اینجام واقعا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من بقدری از زندگی تو تهران خسته شدم چندروز پیش تو شمال دنبال خونه میگشتم اینجام مستاجریم اونجام مستاجر میشیم شغل شوهرمم پخش مرغ هست ک توشمالم میتونه انجام بده 

بنظرتون بریم؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

از شوهرت دوری سخته 

من بودم هیچ وقت نمیرفتم

با هواش میسازی؟

فک کنم فقط منم که به هواش حساسیت دارم  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

از شوهرت دوری سخته 

من بودم هیچ وقت نمیرفتم

با هواش میسازی؟

فک کنم فقط منم که به هواش حساسیت دارم  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون