2777
2789

بچه ها خسته شدم

کلییییییی مطلب نخونده دارم از هرکتابی

برخلاف تصور خیلیا رشته علوم ورزشی یجورایی زیر شاخه پزشکیه ودرساش خیلی سخته

چون آناتومی و ...داریم...

از اول ترم هم خوندم یجورایی اما بازم کلی عقبم

چیکار کنم

خسته شدم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

حالا ببین من ک از اول ترم نخوندم چی به سرمه

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ببین من ک از اول ترم نخوندم چی به سرمه

چیکار میخوای کنی پسسسس

منم فک نکن خوندم...چشم خوانبه اونم نصف کمترشوتازه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

منم بخدا دیگه نمیکشم..

بابا منم انسانم...

شل کن بابا من دانشجو پزشکیم ولی مث تو نمیکنم 

تا حالا امتحان ندادیم حتی میان ترم

اگه بیفتم چی

اگه نمرممم کم شه چییی

چیکار میخوای کنی پسسسس منم فک نکن خوندم...چشم خوانبه اونم نصف کمترشوتازه

فعلا ک شروع کردم این درسای لعنتی واقعا سخته 

ولی واقعا نگرانم.

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
حق داری درسای این مدلی که ماهیت حفظ کردنی دارن واقعا مشکله

بنظرتون چیکار کنم

استرسس دارم شدید

روانشناس هم گفته استرس سمه برات چون افسردگی دارم تحت درمانم

فعلا ک شروع کردم این درسای لعنتی واقعا سخته  ولی واقعا نگرانم.

میدونم حس وحالتو

خوبه که  از همین الان شروع کردی

توتلاستو بکن بقیش دست خداست

بنظرتون چیکار کنم استرسس دارم شدید روانشناس هم گفته استرس سمه برات چون افسردگی دارم تحت درمانم

من خودم مهندسی خوندم و درسام اکثرا ریاضی بودن و ماهیت تحلیلی داشتن و لازم نبود چیزی رو حفظ کنیم ولی خوب تو هر ترمی درسای پایه و عمومی هم بود که باید حفظ میکردی و واقعا برای من عذاب آور بود هر چقدر میخوندم چون حجم زیاد بود فکر میکردم یادم نمیمونه و همه چیزرو فراموش کردم ولی واقعا این شکلی نیست شما سعی کن از زمانی که داری نهایت استفاده رو بکنی و با تمرکز تا جایی که در توانته مطالعه کنی درس خوندن و موفقیت خوبه ولی اگر قرار باشه استرس به سلامتیت آسیب بزنه به هیچ دردی نمیخوره خیلیا قبل شما این این درسارو خوندن و پاس کردن پس ریلکس باش و فقط تلاش کن