2777
2789
عنوان

مزون بیعانه رو پس نمیده؟

285 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عید عروسیمه هفته قبل رفتیم یک مزون لباس عروس و لباس رو انتخاب کردیم و قرارداد نوشتیم یک میلیون وپونصد هم بیعانه دادیم

راستش اولین مزونی بود که رفتیم و یکم عجولانه تصمیم گرفتیم.. حالا پشیمون شدم مزون دیگه ای پیدا کردیم که تخفیف خوب بابت روز زن میزاره 

اما مزون قبلیه میگه بیعانه رو پس نمیده حتی گفتیم یک سوم پول رو نگه دار باقیش رو بده اما اصلا قبول نمیکنه..

بنظرتون این خانوم حق داره؟ من میتونم به اتحادیشون یا جایی شکایتش رو بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم بیعانه واسه اینه که اون لباس شما رو به کسی نده و شما هم پشیمون نشی هرجا بری همین کار رو میکنن ...

گلم کلا چهار روز طول کشید ماهم سه ماه زودتر رفتیم واسه رزرو لباس مطمئنم بخاطر ما مشتری دیکه ای رو رد نکرده که خودش ضرر کرده باشه