2777
2789
عنوان

مى شه از تجربتون بگين🥲

77 بازدید | 8 پست

مى خوام از شما ها كه بزرگتر از منين خيلى هاتون و تجربتون بيشتره كمك بگيرم

تا به حال شده دوست صميمى داشته باشين و سر يه بحثى دعواتون شه دوستى رو تموم كنين ، بعد دوباره برگردين سر دوستيتون اگه اره مى شه بگين چه جورى ؟ و اگه نه چه جورى فراموشش كردين ؟

چون من واقعا دوستش داشتم ولى خب اون با يه ادم جديد دوست شد و كلا داشت من رو فراموش مى كرد و بحثمون سر دوست جديدش هم بود … :) ١٨ سالمه ها فكر نكنين بچه كوچولو ام😬

نمی‌دونم شرایط شما رو 

اما مطمئنم تا زمانی که دو نفر کاملا به بلوغ نرسیده باشند و رشد رومی و عاطفی کامل نداشته باشند یک دوستی صمیمی و صد درصدی رو نمیتونن پایه گزاری کنند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شده 

یکی از دوستام شوهر کرد و شوهرش گف بامن کات کنه بدگمون بود، بعد از چهارسال بهم پیام داد و گف شوهرمو حلال کن، الانم دوستیم و عروسیمم اومد حتی با شوهرش ، 31سالمه از 15سالگی رفیقیم

یه دوست دیگم دارم دوست دوران دانشجوییمه، من ک شوهر کردم باهام دعوا کرد گف بامن سرد شدی😁🤣 بعد از چنروز خودش پیام داد و با اونم 12ساله دوستم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خوب شد سنتو گفتی خدایی فک میکردم سیزده چهارده ای😁😑 من فهمیدم اینقد ارزش نداره ک بخاطرش خودمو ن ...

اخه خيلى باهم صميمى بوديم و همه چى خوب بود ولى اون دوست جديدش گند زدش و من دارم هر روز اين دو تا رو مى بينم و دوستش الكى سر و صدا مى كنه و كلا كار هايى مى كنه مثل بچه ها كه حرص من رو دراره

خوش به حالتون  اونا شروع كردن دوستى رو دوباره😂🙂

مقصر بودن چون😁

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...