2777
2789
عنوان

تربیت بچه🤗

172 بازدید | 6 پست

خانون عزیز از بچگی نزن توسر بچت تو فلانی تو چاقی

مشتری اومده خانوم این قدر زد توسر پسر توچاقی مثل فیل میخوری خجالت بکش از شکمت 

۱_جلو دیگران خوردش نکن۲_بهش یاد بده ورزش کنه انگیزه بهش بده۳_هیچ وقت نگو بچه مردم بچه روحی بهم میریزه۴_بچت بد غذا نزنش بچت هرکاری کرد نزنش دست روش بلند نکن۵_بابچه با ملایمت رفتار کنید۶_جلو بچه توهین نکنید۷_خانومای مطلقه لطفا لطفا جلو بچتون سیگار نکشین این کار بدترین مخرب روی اعصاب بچس۸_بچه هاتون مهربانی یادبدین۹_ راه روش اجتماعی بودن نشون بدین۱۰_نگین فلان کار نکن بگو این کار راهش درس نیس و باعث اسیب ب تو میشه۱۱_بچه تو سنی ک کنجکاو پس براکنجکاویش درس بهش پاشخ بده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
افرین کاملا درسته .ولی من خودم دیشب سر املا دخترم اینقدر اعصابم خورد شد زدمش ولی خب پشبمون شزم دست خ ...

هروقت بچت بادرس مشکل پیدا شد بهش بگو من برات جایزه میخرم بشرط شروطها میخواد خودش بنویس بگو اگه من کارم زودتر تموم کردم توجایز باید بدی اگه تو بردی من جایزه بهت میدم همیشه هم این کار بکند مسابقه بزارین و بهش بگو اگه بردی امشب درخاته فیلم کارتون مهمون من همزاه باخوراکی😍جواب میده انگیزه میخواد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته اما واقعا بچه های نسل جدید شورشو درآوردن، بی ادب پرو خب همه اینا از اینه که مادرا خیلییی دیگه با ملایمت رفتار میکنن و بچه کار اشتباهی انجام داد چیزی بهشون نمیگن و در نتیجه بچه پرو و بی ادب بار میاد

اون رمان ما انقدر مودب بودیم جایی هم میرفتیم اصلا از کنار مامانامون تکون نمیخوردیم، اما بچه های الان انقدر پرو ان که تا جایی دعوت میشن اول بسم الله درب یخچال صاحبخونه روهم باز میکنن ببینن چه خبره اون داخل

پس تنبیه لازمه ی تربیته

درسته اما واقعا بچه های نسل جدید شورشو درآوردن، بی ادب پرو خب همه اینا از اینه که مادرا خیلییی دیگه ...

من الان همکارم خودم جلو صابکار بهم بی احترام کرد ک حرفی نزدم من ثابکارم بهش توپید

یکبار مودبانه جوابشو بده ادم بشه

مستقیم ب صابکار گفتم اینطوری کارفرماهم لذت برد از سکوت من ک جوابش ندادم