2777
2789
عنوان

پس دادن کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 48 پست
اصلا ناراحت نشو پاشو ى آهنگ بذار برقص  تا كى بايد به خاطر شعور پايين ديگران به روح و روان خودم ...

حتی تابلوه دم‌در با صدا بلند تاکید می‌کرد که دیگه برامون دفعه بعدی چیزی نیار یعنی کاملا مشخص بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم ولی خب خواهرمه منم نمیرم ب شوهرمم هم راستشوبگم بنظرت؟

نه به شوهرت چیزی نگو 

هیچ وقت بد خانوادتو جلوش نگو هر چقدر هم که بد باشن ،

مثلا وقتی خواهرت بهونه میاره که نری به شوهرت واقعیتو نگو مثلا بگو یهو سردرد گرفتم بذاریم یه وقت دیگه بریم 

نه به شوهرت چیزی نگو  هیچ وقت بد خانوادتو جلوش نگو هر چقدر هم که بد باشن ، مثلا وقتی خواهرت ب ...

باشع گلم راس میگی ممنون

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
بنظرت فردا زنگشون بزنم بگم ناراحت شدم یا کلا بیخیال بشم

من یه مدتیه نمیذارم هیچی تو دلم بمونه از هر کی ناراحت باشم بهش میگم قبلا همه چیو میریختم تو خودم همش شدن عقده ...

به هیچ عنوان نباید چیزایی که بهت دادو میاوردی الانم دست بهشون نزن بذارشون فردا با اسنپ بفرستشون واسش بگو من نتونستم مستقیما به روت بیارم ولی کارت خیلی زشت بود نه من نیازمندم نه تو 

اون روز که اومدم خونت فقط جهت این که دست خالی نیام گفتم حالا که دور همیم یکم خوراکی بیارم با هم بخوریم این یه چیز عادیه هر کی میره خونه کسی یه چیزی با خودش میبره نمیدونستم این چیزا رو بلد نیستی نمیدونم چرا انقد واست عجیب بود که گشتی بدترین برداشتو کردی 

سلام دوستان گلم! 🌸 دلتان می‌خواهد قدرتی برای شروع به چالش لاغری داشته باشید؟ خب، حالا فرصتش رسیده! 💪

همراه با ما در چالش لاغری تا عید شرکت کنید و بهترین نسخه خودتان را در زیر دامنه جدید سلامت و شادابی ببینید. 🚀

✨ چه چیزهایی در این چالش در انتظارتان است؟

• برنامه تغذیه‌ای سالم و خوشمزه 🍏🥗
  • تمرینات سرگرم‌کننده و موثر 💃🏋️‍♂️
  • انگیزه بی‌پایان از اعضای جذاب این چالش 🌟

پس چرا منتظری؟ عجله کنید و با ما به سمت رویای لاغری تا عید بروید. 🌈🎉

🌐 [چالش لاغری 15 کیلو تا عید نوروز(نکات تغذیه ای و تمرینات ) - روزفیت (roozfit.com)]

پ.ن: اگر دوستانتان هم دارای هدف لاغری هستند، تگشان کنید تا با هم به چالش بپیوندید! 🤝✨

من بودم گوشت و مرغ و قبول نمیکردم اخه معمولا ب کسی ک نیازمنده همچین کادویی میدن . اگ منظور بدی نداشت مثلا ی جعبه شکلات میداد .. برگردون براشون بهشونم بگو من نیازمند نیستم ک میخای بهم ترحم کنی

هیچ چیز دائمی نیست

رفتارشون خیلی زشت بوده ... ولی بعضیا رسم ندارن .. ما مثلا ی شهر دیگه ک میریم برا کاری ناچار میشیم یکی دو وعده خونه کسی از فامیل درجه یک بمونیم مرغ و میوه میخریم میبریم ... یبار برا خونه خواهر شوهرم گرفتیم شوهرش بشدت بهش بر خورده بود رسم نداشتن منم عذر خواهی کردم گفتم رسمتون نمیدونستم طبق رسم خودمون ب شوهرم گفتم بگیره ..‌ دیگه بعد اون فقط دو تا پلاستیک گنده خوراکی برا بچه ها میگیریم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
من به همه ا‌ما حق میدم ک‌ چوری ک راحتن برخورد کنن. شاید خوششون نیومده از کار شما. و اینجور خواستن ...

سوال منم همینه

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.
چه رفتار زشتی داشتن  بعضیا معلوم نیس چشونه نمیدونم نفهمن یا حساسن یا بد دلن  همه چیو به ...

عزیزم میشه این تاپیکم رو گزارش بزنین ❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12521841/بچه-ها-من-یه-تجربه-عشقی-خیلی-بد-داشتم

🤥🤥

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.