2777
2789
عنوان

پس دادن کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 48 پست
رفتارشون خیلی زشت بوده ... ولی بعضیا رسم ندارن .. ما مثلا ی شهر دیگه ک میریم برا کاری ناچار میشیم یک ...

ما هم بخایم یجای دور خونه یکی بریم مسافرت امکان نداره دست خالی بریم بابام ی لاشه گوسفند گرفت یبار رفتیم خونه خاله ام ی هفته بودیم .. و اینکه کلن هرجا بریم دست خالی نمیشه

هیچ چیز دائمی نیست
اره گرفتم ازشون ...الان اومدم خونه ولی خیلی بهم برخورد  دیگه هم برم پس دست خالی میرم معلوم برد ...

خوراکی چی برده بودی؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم بخایم یجای دور خونه یکی بریم مسافرت امکان نداره دست خالی بریم بابام ی لاشه گوسفند گرفت یبار رف ...

اره برا یک هفته واقعا یه گوسفند واقعا نیاز بوده ..‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ما یبار رفتیم خونه یکی .قبلش زنگ زدیم گفتیم چیزی نمیخاید بیاریم.اونام یه چیز خوردنی گفتن .ماهم بردیم .اولش گفتن باید پولش رو بگیرید ماهم گفتیم نه بابا اشکال نداره .ولی اصلا پولشو نیاوردن ک تعارف کنن .سری بعد همون خرید خودمونو بهمون دادن گفتن ما نمی‌خوریم .ماهم گفتیم نمیبریم اگه مصرف نمیکنید از طرف خودتون بدین ب کسی 

اسی اونارو پس بفرست خواهشا . تاپیکتو سیو میکنم فردا همینجا بگو ک پس فرستادی . خیلی حرکت زشتی بوده .بعد شما خوراکی بردی کارت درست بوده. مثلا من دوست دخترم اومد خونمون فقط ۷سالشع. مامانش یه جعبه کاکائو داده بود دست بچه . بااینکه خودش نیومد. بعد باید بهم برمیخورد منم مرغ میدادم بهش. تازه اون خانوم شعورشو رسوند بچشو دست خالی نفرستاد بااینکه من انتظار نداشتم. وقتی دیدم خودمم ازش یاد گرفتم ک دخترمو دست خالی جایی نفرستم 

بعد بگو اقوام دقیقا چ نسبتی باهات داشته؟خوراکی چی بردی؟

من ک میگم اینطور برداشت کرده ک انگار چیزی تو خونش نبوده ک تو بردی مثلا بخورید . وای ک چقد بی جنبه بوده 

من به همه ا‌ما حق میدم ک‌ چوری ک راحتن برخورد کنن. شاید خوششون نیومده از کار شما. و اینجور خواستن ...

اخه آبجیش قبلش زنگ زدم گفتم چیزی نیاز دارین ازبازار بخرم گفت اشکال نداره هرچی تو یخچال  داشتی بیار خودمم یمقدار نوشابه خوراکی میوه کیک اینا ازبیرون گرفتم

داداشش خبر نداشت فکر کنم برادره ناراحت شده بهش برخورده 

اسی اونارو پس بفرست خواهشا . تاپیکتو سیو میکنم فردا همینجا بگو ک پس فرستادی . خیلی حرکت زشتی بوده .ب ...

اره فکر کنم چون برادره مغروره بهش برخورده چون احتمالا فهمیده همون موقع سریع از بیرون خریدم 

اخه آبجیش قبلش زنگ زدم گفتم چیزی نیاز دارین ازبازار بخرم گفت اشکال نداره هرچی تو یخچال  داشتی ب ...

بله‌دیگه مشخصه ناراحت شده.

زنگ بزن با کسی ک بهت گفته بوده بیار صحبت کن و‌ بگو داستان چیه.

چرا گوشت مرغ گرفتی؟ به نظرم نیاد میگرفتی اگر ناراحت نمیشی

هموجا میگفتی این کار برای چیه؟

💕

بله‌دیگه مشخصه ناراحت شده. زنگ بزن با کسی ک بهت گفته بوده بیار صحبت کن و‌ بگو داستان چیه. چرا گوشت ...

اره زنگش زدم چند دقیقه پیش گفت بخدا داداشمم خودش خریده دیروز گفت هروقت اومدبااصرار بهش بده 

چون دلم نمیاد مدیون کسی باشم .تازه بهمم حرف زده گفته دیگه چیزی از کسی قبول نکن کلا چندتا دیگه از فامیل برامون آوردن قبلا پس داده قبول نکرده 

رفتارشون خیلی زشت بوده ... ولی بعضیا رسم ندارن .. ما مثلا ی شهر دیگه ک میریم برا کاری ناچار میشیم یک ...

نه رسمشون نیست طرف ما ربطی به رسممون نداره فقط مغرورن بعضی ها اینجورین بیخودی مغرورن چقدر از آدم مغرور بدم میاد