2777
2789
عنوان

پس دادن کادو

704 بازدید | 48 پست

بنظرتون اگه یجا خونه کسی یسری خوراکی تنقلات ببری بعنوان اینکه دستت خالی نباشه از رو ادب احترام و از طرف خودت ببری  ...

.بعد چند روز بری اونجا اونجا  دوباره سر بزنی اونا بهت یسری خوراکی مثلا یمقدار گوشت مرغ بااصرار بهت بدن حتی تاکید کنن دیگه زحمت نکش خوراکی اینا برا ما نیار دفعه بعدی نیار ...منظورشون چیه.. مثلا میگن یعنی تو گدایی خودت نیازمندی  ..یا میخان منتی سرشون نباشه؟.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا بدشون میاد دیگه... با یه چیز گرون تر جواب دادن که منتی سرشون نباشه.. شما هم قصد کادو داشتی خب یه چیزی میبردی که براشون یادگاری بمونه... تو این زمونه خوراکی بردن بی معنیه والا... یا پول میبردی اگه برا خونه نویی رفتی

شرایطت اون طرف و نمیدونم ک نظر قطعی بدم ولی چون این جریان و با چشمام دیدم طرف کادو رو برگردوند با یه سری خریدنی دیگه

ب خیال اینکه مثلا فقیرن و خودشون نیازمندتر هستند و این موضوع بسیار چندش آور و نهایت بی فرهنگی طرفه

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

حالاشمابگوبخوای واسه مبارکبادبری خونه کسی بعدیارویباربگه شوهرم نیس یباربگه خستس یباربگه نه بابازحمت نکشین میرین؟؟ یامنم ازسری دیگه حرفش افتادبگم شوهرم کارداره داربم میریم بازار؟؟؟

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
فقط ى دليل داره اونم بى لياقتيشون هست  اصلا هم ناراحت نشو ديگه هميشه راحت دست خالى برو

اره گرفتم ازشون ...الان اومدم خونه ولی خیلی بهم برخورد 

دیگه هم برم پس دست خالی میرم معلوم برداشت بدی کردن 

چه رفتار زشتی داشتن 

بعضیا معلوم نیس چشونه نمیدونم نفهمن یا حساسن یا بد دلن 

همه چیو به منظور بد میگیرن 

حتما فکر کرد از نظر شما نیازمند بودن که واسشون خوراکی بردید خواستن دوبرابرشونو بهتون بدن که ثابت کنن وضعشون از شما خیلی بهتره 

اره گرفتم ازشون ...الان اومدم خونه ولی خیلی بهم برخورد  دیگه هم برم پس دست خالی میرم معلوم برد ...

اصلا ناراحت نشو پاشو ى آهنگ بذار برقص 

تا كى بايد به خاطر شعور پايين ديگران به روح و روان خودمون ظلم كنيم ،اونا باهات نامهربون بودن ولى خودت با خودت مهربون باش و خودتو دوست داشته باش

حالاشمابگوبخوای واسه مبارکبادبری خونه کسی بعدیارویباربگه شوهرم نیس یباربگه خستس یباربگه نه بابازحمت ...

نه نمیرم خب با زبون بی زبونی داره میگه نیاید 

شاید از رفت و آمد خوشش نمیاد 

بعضیا بدشون میاد دیگه... با یه چیز گرون تر جواب دادن که منتی سرشون نباشه.. شما هم قصد کادو داشتی خب ...

نه کادو نبود که... فقط خاستم بعنوان سر زدن دست خالی نرم چون کلا دست خالی خودم بدم میاد جای برم

و من بعنوان صمیمیت خوراکی بردم نه چیز دیگه 

نه نمیرم خب با زبون بی زبونی داره میگه نیاید  شاید از رفت و آمد خوشش نمیاد

موافقم ولی خب خواهرمه منم نمیرم ب شوهرمم هم راستشوبگم بنظرت؟

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍