2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق بین خنده غم یه تاره مو شده😔

اره واقعا😔

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
بابای عوضیم دست رو قران گذاشت گفت اینطور که فکر میکنی نیست حالم ازش بهم میخوره 

دقیقا همین حرفو شوهرم دو هفته پیش بهم گفت وقتی سند عقدشو با یه زن دیگه گذاشتم جلوش همش حرف مفته😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
بگو واگذارش کن ام البنین درجا پاسخ میگیری 

دست رو قران گذاشت گفت چیزی نیست الکی برگشت گفت زن دوم دوستمه سر بچشون با دوستم دعوا شده به من پیام میده مامانم گفت اگر زن دوستت بود گوشی رو جواب میداد میگفت من زن دوستشم

زنه معلومه خودش کرم داشته وگرنه برای چی باید هی زنگ و پیام بزنه

پنج شش بار زنگ زده مامانم گفت از جفتتون شکایت میکنم زنه گفت شوهرتو جمع کن من رابطه ای باهاش ندارم برو شوهرتو ادب کن تمام مامانم گفت تازه شروع شده تمام چیه به موقعش مقصرا همه ادب میشن گفت همون طور که من فهمیدم شوهر توام باید بفهمه

دقیقا همین حرفو شوهرم دو هفته پیش بهم گفت وقتی سند عقدشو با یه زن دیگه گذاشتم جلوش همش حرف مفته😔

خدا نمیزنه اینارو دوشقه نمیکنه؟؟؟ 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بعد به جای اینکه از مامانم دلجویی کنه برگشته میگه پسرت همکارت سه نصف شب بهت پیام داده دلم برات تنگ شده خاله 

حالا پسره چهارده ساله از منم کوچیکتره

ایشالله که الان خبر مرگ رو بیارن برامون رفته بیرون عوضی ما از این میسوزیم جوری واسه جا نماز آب میکشید که هرکی میدیدش فکر میکرد امامی پیامبری چیزیه

خدا بهت صبر بده واقعا سخته  من الان انقدر ناراحتم که حد نداره فکر کن مامانم چی میکشه

باور میکنی هر روزم از دیروزشون خوشبخت ترن اونی که داره هر روز هزار بار می میره منم😔

بعد به جای اینکه از مامانم دلجویی کنه برگشته میگه پسرت همکارت سه نصف شب بهت پیام داده دلم برات تنگ ش ...

حالم از همه ی مردا بهم میخوره

خدا بهت صبر بده واقعا سخته  من الان انقدر ناراحتم که حد نداره فکر کن مامانم چی میکشه

مامانت خیییییییللللللی گناه داره تا میتونی کنارش باش و بهش قوت قلب بده

باور میکنی هر روزم از دیروزشون خوشبخت ترن اونی که داره هر روز هزار بار می میره منم😔

ایشالله نسل این مردا البته بهشون نمیشه گفت مرد حیووننن اینا منقرض بشه 

مامانم کلی جون کرد سرکار رفت کارای سخت کرد که خونه زندگی بسازه بعد این عوضی یه شبه رید تو همش مامانم رفته وسایل برقی جدید گرفته یخچال و ظرفشویی و لباسشویی انقدر ذوق داشت هعی میگفت کی زودتر اون یکی خونمون اماده بشه اینا ببریم توش بچینیم از دماغش ریخت فقط دلم میخواد بشینم براش زار بزنم