2777
2789
عنوان

خیانت😔

475 بازدید | 53 پست

نیم ساعت یک ساعت پیش توی یه تاپیک گفتم قلبم آتیش میگیره برای خانمای نی نی سایت که خیانت دیدن 

همین الان مامانم شد جزء همون دسته خانما 

خیانت بابام رو شد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا حقیقتا مردها چه مرگشون شده،کاش نهادی سازمانی جایی بود رسیدگی میکرد به این وضع

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ای بابا اون تاپیک داشتم کلی با خاطرت میخندیدم درمورد خاطرات خنده داربود چی شدچجوری فهمیدی؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

مامانم از سرکار اومد بابام خواب بود گوشیش پیش من بود تو حال بعد زنگ خورد ناشناس بود سریع قطع کرد بعد پیام داد چرا هعی به دوستت میگی به منی زنگ بزنی اگر کارم داری خودت بهم زنگ اینا 

بعد مامانم دید دوباره زنه زنگ زد مامان جواب داد قطع کرد

ای بابا حقیقتا مردها چه مرگشون شده،کاش نهادی سازمانی جایی بود رسیدگی میکرد به این وضع

وقتی خانوما تقی به توقی بخوره جدا میشن بعدش خیلیاشون از سر تنهایی و خلاء عاطفی یا مالی میرن میفتن وسط زندگی یکی دیگه

خیلی از زنها به هم رحم ندارن

این یکی از علتهاش هست

علت دوم بی ذات شدن و بی دین و ایمان شدن مردها

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
مامانم از سرکار اومد بابام خواب بود گوشیش پیش من بود تو حال بعد زنگ خورد ناشناس بود سریع قطع کرد بعد ...

فقط خدا به داد دل مامانت برسه😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔