2777
2789
عنوان

لعنت ب قرص اورژانسی😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 102 پست
اگه قلب داره این کارو نکن ،گناه داره، ولی من شرایطشو نداشتم،قرص گرفتم با کلی درد هنوزم درد دارم،همچ ...

ن هنوز آزمایش ندادم فقط امروز بی بی هاله انداخته هنوز مطمعن نیستم ولی اصلن شرایطم خوب نیست بازم هرچه خاست خدا باشه

الله منی یار💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مشکلم اینو ولی نمیدونم رابطه محافظت نشده حساب میشه یا نه چون کلا من ۱۰ ۱۱ ساله طبیعی جلوگیری کردم منم پنجم باید میشدم ولی خبری نیست همه علایمم دارم ولی نمیشم در ن پریودیمم خیلیییی منظم بود نهایتا یه روز عقب جلو میشد الان دارم روانی میشم بپچ نه ماهشه یه دونه ۹ سالم دارم 😫😫😫😫😫

چطوری ب منم بگو هرچند من دلشو ندارم

عزیزم سر خود نباید کاری بکنی اول ببین اصلا حامله هستی یا نه بعد با همسرت مشورت کن یه قرص هست ولی باید تحت نظر ماما بخوری همینجوزی نیست که تازه اگه سقط هم بکنی ممکنه بقایا بمونه خدای نکرده عفونت کنه خیلی خطرناکه 

کدوم شهری 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
من که همه چیو رعایت کردم شد،از من به شما نصیحت به قرصا اعتماد نکنید،سقط منم به گردن اونا که قرصاور د ...

قرصت تاریخ گذشته بوده

محال قرص اورژانسی باهاش بارداربشی

اگه تاریخ قرص درست باشه و در ساعت اولیه استفاده بشه بارداری امکان نداره.

من خودم یک هفته میش انداختم بعدش الانم تازه پریود شدم.

عزیزم انشالله که باردار نیستی  اگر نبودی اژ این به بعد خیلی خیلی خیلی بیشتر مراقبت کن و حتما ا ...

دستگاه بنظر من بهترین راهه، منکه خیلی راضیم

۴بار حاملگی داشتم، الان چند ساله راحت شدم از هر ماه استرس 

مبارکه رفیق من۳ ماه بعد رابمان باردارشد شیر ب شیرن داروخونه ها هم الکین ی اقاهه اومده بود اورژانسی م ...

وای راست میگی؟؟؟ خیلی برام سواله ک وقتی میگن بچه ناخواسته بوده ینی چی خوب چجوری میشه اخه تاحالا برا ما پیش نیومده ینی کلن میگم تا خودمون نخوایم نمیشه چطوووووری😂💔

قبلش شوهرم مسافرت بود اصلن چند ماه ندیده بودمش

اخه من اصلا محافظت شده رابطه ندارم بعض وقتها 

در سال پنج شش بار قرص میخورم 

پس چرا باردار نشدم. هر موقع قرص میخورم قشنگ یک هفته بعد پیریودم

وای راست میگی؟؟؟ خیلی برام سواله ک وقتی میگن بچه ناخواسته بوده ینی چی خوب چجوری میشه اخه تاحالا برا ...

خدا قسمت نکنه خواهر، ندونی چجوری شده، ادم شوکه میشه اصلا با خودت هی مرور میکنی دیوونه میشی از حرص

شما احتمالن بارداری 

من از خوش شانس هام سه بار ناحالا قرص اورژانسی خوردم سه بار هم پریود شدم و باردار نشدم 

بهترین مارک قرص لاینسترون 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻