من پانزده روز قبل نزدیکی محافظت نشده داشتم حدس میزنم تخمک گذاری بود هفت هشت ساعت بعد اورژانسی خوردم بخاطر اینکه بچه شیرر میدیم پریود نامنظمی دارم ماه قبل پنجم پریود شدم ولی این ماه خبری نیست امروز بی بی چک زدم هاله خیلی کمرنگ انداخت کسی مثل من بوده؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مبارکه رفیق من۳ ماه بعد رابمان باردارشد شیر ب شیرن داروخونه ها هم الکین ی اقاهه اومده بود اورژانسی میگرفت اقاهه گفت دوروز گذشته اشکال نداره مسعولش گفت نه درصورتیکه اشتباه گف
ولی من شرایطشو نداشتم،قرص گرفتم با کلی درد هنوزم درد دارم،همچیشو به جون خریدم همسرم هنوز قهره،همه گفتن داری ریسک میکنی خطر داره ولی دیگه نمیتونستم تحمل کنم
منم کلی لعنت کردم ،اخه چ وقت بچه داریه،رفتم دکتر التماس کردم سقط کنم هنوز قلب نداشت گفت مشکوک به پوچ ...
سال عضویتتون و تعداد پست هاتون 😁😁😁🤭
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻