2777
2789
عنوان

لعنت ب قرص اورژانسی😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه رفیق من۳ ماه بعد رابمان باردارشد شیر ب شیرن داروخونه ها هم الکین ی اقاهه اومده بود اورژانسی میگرفت اقاهه گفت دوروز گذشته اشکال نداره مسعولش گفت نه درصورتیکه اشتباه گف

مگه نمیشه سقط کرد؟ 

به همین راحتی نیست که به حرف آسونه جدیدا خیلی سخت شده مخصوصا شهرهای کوچیک زندانی دازه میگن تازه اگه شوهرش رضایت بده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
مبارکه رفیق من۳ ماه بعد رابمان باردارشد شیر ب شیرن داروخونه ها هم الکین ی اقاهه اومده بود اورژانسی م ...

سخت نبود عزیزم من با اینکه پسرم ۱۶ماهشه دارم دیوونه میشم 

الله منی یار💋
چطوری ب منم بگو هرچند من دلشو ندارم

اگه قلب داره این کارو نکن ،گناه داره،

ولی من شرایطشو نداشتم،قرص گرفتم با کلی درد هنوزم درد دارم،همچیشو به جون خریدم همسرم هنوز قهره،همه گفتن داری ریسک میکنی خطر داره ولی دیگه نمی‌تونستم تحمل کنم

شما میتونی حتی تا ۲۴ ساعتم با تاخیر بخوری اورژانسی رو. یه جای کارت اشتباه بوده

کجاش اشتباه بود دیگه بعد از اون دفه ام رابطه نداشتیم فقط بی بی هاله انداخته هنوز آزمایش ندادم

الله منی یار💋
شما میتونی حتی تا ۲۴ ساعتم با تاخیر بخوری اورژانسی رو. یه جای کارت اشتباه بوده

من که همه چیو رعایت کردم شد،از من به شما نصیحت به قرصا اعتماد نکنید،سقط منم به گردن اونا که قرصاور دستکاری کردن خدا لعنتشون کنه 

عزیزم انشالله که باردار نیستی 

اگر نبودی از این به بعد خیلی خیلی خیلی بیشتر مراقبت کن و حتما از ک ن د م  کدکس برای جلوگیری استفاده کن 

اصلا هم قرص مصرف نکن جدای عوارض

دیگه تاثیری نداره و اثر نمیکنه چندین ساله الان اوضاع قرص ها اینطوری شده 

🧸🤎

منم کلی لعنت کردم ،اخه چ وقت بچه داریه،رفتم دکتر التماس کردم سقط کنم هنوز قلب نداشت گفت مشکوک به پوچ ...

سال عضویتتون و تعداد پست هاتون 😁😁😁🤭

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻