2777
2789
الکی؟🫥

نه بخدااا

اصلا کلا بچهه عجوبه ایه 

همش فحشای کش دارو خوار مادر میده یه سریعم مامانش تعریف کرده بود به پلیس تو خیابون فحش داده برگشته به پلیس راهنمایی رانندگی که چهارراه ها وایمیستن گفت اقا پلیسه ننتو.....😑😑😑😵😵

باور میکنی واسه تحقیق رفته بودن وقتی برگشتن خواهرم چی گفت؟؟؟ گفت رفته بو ...

وقتی تو مواقع ضروری باید یه اتفاق پیش نیاد و دقیقا همون لحظه اتفاق میوفته😂😂😂😂

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره شوهرت 😂😂😂😂😂😂😂 شوهرتوخیلی خوب تصورکردم 😂😂😂😂😂خیلی خوب بود باحال

قربانت😉🤣🤣🤣

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
دقیقا منم وقتی نجات پیدا کردم گفتن باید سنگ پرت میکردی نمیومد خب آخه اونا دوتا بودن و به سرعت داشتن ...

وضعیت بدیه🥲🤧🤣🤣🤣

جالبتر اینکه من نمیدونستم باید سنگ پرت کنم شما میدونستی؟

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
نه بخدااا اصلا کلا بچهه عجوبه ایه  همش فحشای کش دارو خوار مادر میده یه سریعم مامانش تعریف کرد ...

شت عجب بچه ای😬😬

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
وای بچه ۴ ساله چجوری حرف میزده😶😶😶😶

اصلا خیلییی این بچه جونورو بی ادبه  

اون روز رفتیم خونشون هر فحشی که بگی نثارمون کرد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️به همههه فحش میداد پیر جوون دختر پسر همه رو تو تیر راس فحشاش قرار میداد

وضعیت بدیه🥲🤧🤣🤣🤣 جالبتر اینکه من نمیدونستم باید سنگ پرت کنم شما میدونستی؟

نه منم نمیدونستم ولی میگن کلا حتی اگر پرت هم نکنی خم بشی سنگ رو که برداری خود سگ میره ولی من الان صداشو که میشنوم سریع از اون محیط خارج میشم که کار به پرت کردن سنگ نرسه😂😂😂😂😂

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

افسر یکی از دوستای همسرم و گرفته بود گفته بود معلمم ننویس جریمه.پلیس گفته بود معلمان که وضعشون خوبه مامانم معلمه میدونم.اقاهه گفته بود من وضعم خوب نیست شاید مامانت کارای دیگه هم می‌کنه منظورش این بوده مامانت درآمد دیگه هم داره.افسره بد برداشت کرده بود بازداشتش کرده بود

اصلا خیلییی این بچه جونورو بی ادبه   اون روز رفتیم خونشون هر فحشی که بگی نثارمون کرد 🤦‍♀️🤦‍♀ ...

مامان باباش چیزی بهش نمیگن؟!😐

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
اصلا خیلییی این بچه جونورو بی ادبه   اون روز رفتیم خونشون هر فحشی که بگی نثارمون کرد 🤦‍♀️🤦‍♀ ...

تربیت خانوادگی نداره مامانش چیکار میکنه پس😐😂😂😂

افسر یکی از دوستای همسرم و گرفته بود گفته بود معلمم ننویس جریمه.پلیس گفته بود معلمان که وضعشون خوبه ...

جرررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

ما یه بار رفته بودیم خونه مادر شوهرم اینا برای شام دعوت بودیم.یکی از افراد فامیل نزدیک، حالا اسم نمی‌برم بنده خدا😂 رفت دست‌شویی بنده خدا لباسش رو یادش رفته بود بکشه رو  شلوارش... ماهم تو حیاط بودیم همسرم و برادراش داشتن والیبال بازی‌ می کردن این بنده خدا هم با همون تیپ رفت بازی 🤣🤣🤣🤣خیلی صحنه خنده داری بود بنده خدااا🤣🤣

اصن نگمممم اون شب به همه یه دور فحش داد😑🤣

دعواش نمیکنن؟😐