2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث سگ خوابم میاد، چ غلطی کنم قرار بود درس بخونم

بگیر بخواب 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

داشتم چت میکردم ب پسره میخواستم بگم چی 

گفتم چس

خیلی سرسنگین بودم باهاش 

برگشت گفت چقد بو میاد 

با اینکه زود ادیت زدم💔😭😂

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

به اعتکاد به نفس کامل با کفش پاشنه ده سانتی تو خیابون با غرور تکبر راه میرفتم جلو یه مغازه هفت هشتا مرد نشسته بودن جلوشون خوردم زمین با سر رفتم تو آسفالت مامانم جلوتر رفت که بگه این با من نیست😐

رفتم آتلیه با لباس مجلسی و کفش پاشنه لند از پله ها افتادم 

داشتم تو ماشین سخنرانی میکردم تا در رو باز کردم پیاده شم پام پیچ خورد خوردم زمین 

یه پسره رو یکبار دیدم خیلی جذاب بود کراش زدم روش یهو جلوی طرف با باسن خوردم زمین بگم یا کمه🤦🏻‍♀️

وای🤣🤣🤣قشنگ تصورت کردم با اون دمپایی ها و جیغ زدن و سگا😂

فکر کن دمپایی ها انقدر برای پام بزرگ بود که اومده بودن بالا تا زانوهام😂😂😂😂😂💔💔

بعد تازه هی برمیگشتم پشت سرم رو نگاه میکردم وقتی میدیدم سگا دارن نزدیک تر میشن سرعتم رو بیشتر میکردم🤣

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

داشتم با دوستام می‌رفتیم حیاط مدرسه برای استراحت حواسم رفت پی لباس معاونمون با سر رفتم داخل ستون همه خندیدن خودم که پخش زمین شده بودم🤣🤣🤦🏻‍♀️

خدا رو چه دیدی؟! شاید شد..✨️🤍

🤣🤣🤣🤣تصورت کردمم پاره شدممم

من زخم خورده ام از سگا میترسم نگووووو😭😭😭😂😂😂

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
فکر کن دمپایی ها انقدر برای پام بزرگ بود که اومده بودن بالا تا زانوهام😂😂😂😂😂💔💔 بعد تازه هی بر ...

یعنی قشنگ پا برهنه روی گل دویدی🤣دوتا دمپایی هم دور پاهات😂😂

بعد چطوری نجات پیدا کردی؟

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
به اعتکاد به نفس کامل با کفش پاشنه ده سانتی تو خیابون با غرور تکبر راه میرفتم جلو یه مغازه هفت هشتا ...

چقدر میوفتی زمین😂😂😂😂

به اعتکاد به نفس کامل با کفش پاشنه ده سانتی تو خیابون با غرور تکبر راه میرفتم جلو یه مغازه هفت هشتا ...

فقط اونجا که مادرت میخواسته یه طوری رفتار کنه که نسبتی

با هم ندارین🤣

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲