2777
2789
عنوان

بوردا تبریزلی وار؟

63 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان

من کار کیک و شیرینی خونگی رو شروع کردم چند سال هست که برای خودمون و آشنایان انجام میدادم و بتازگی پیج زدم 

سفارش انواع شیرینیهای عید

کیکهای عصرانه و کافی شاپی

کوکی ها ، پای ها و ترافل ها

که با مواد تازه و بسیار با کیفیت تهیه میکنم 😍

خیلی خوشحال میشم از پیجم حمایت کنین 

پیجم @aysuda_sweet_land

عزیزم تحصیلات دانشگاهی داری یا کلاس رفتی؟؟کلا میخوام بدونم کجا و چه جوری آموزش دیدی چون به این هنر علاقمندم 

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تحصیلات دانشگاهی داری یا کلاس رفتی؟؟کلا میخوام بدونم کجا و چه جوری آموزش دیدی چون به این هنر ع ...

رشته دانشگاهیم مرتبط نیست 

کلاساش بله رفتم 

میتونین از آموزشگاه ها پرس وجو کنین ببینین کدومش بدردتون میخوره 

مجازی هم میتونین یاد بگیرین

رشته دانشگاهیم مرتبط نیست  کلاساش بله رفتم  میتونین از آموزشگاه ها پرس وجو کنین ببینین ک ...

ممنونم 

موفق باشی 😍🌹

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟