2777
2789
عنوان

دعابرای بچه دارشدن

654 بازدید | 18 پست

کسی دعای مجرب سراغ داره؟ به هر دری میزنم بی فایده واقعا ناامید شدم ۳بار آی وی اف کردم و جواب نگرفتم دارم افسردگی میگیرم اصلا😔

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️

ناامیدی نداره فقط باید تلاش کنی و توکلت به خدا باشه... مشکل چیه؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامیدی نداره فقط باید تلاش کنی و توکلت به خدا باشه... مشکل چیه؟

مشکل ایمنی دارم. تخمکام ضعیفِ و ذخیرم پایین. تلاشمو کردم ۳ساله دارم دکتردوا میکنم

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
مشکل ایمنی دارم. تخمکام ضعیفِ و ذخیرم پایین. تلاشمو کردم ۳ساله دارم دکتردوا میکنم

من ده سال تلاش کردم.. پنج بار آی وی اف انجام دادم و بار پنجم نتیجه داد... من تخمک گذاری ندارم اصلا

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چله سوره مریم شنیدم خوبه من ختم میزارم میخوای توختمام تگت کنم؟چون هدیه به شهدا یااماماست ودعاهم درح ...

کلی ختم برداشتم تاحالا ازجمله چله حضرت مریم

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
من ده سال تلاش کردم.. پنج بار آی وی اف انجام دادم و بار پنجم نتیجه داد... من تخمک گذاری ندارم اصلا

ما منتظراهم دعا کن خوشبحالت مشکلتون چی بود

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
ازخودمه . مرکز ناباروری بهشتی اصفهان

یک سری کار برای تقویت تخمک هست آخرای  صفحه دوتاپیک برو بخون ان شاالله به دردت بخوره . دعای فرزند دار شدنم هم هست توش گلم ان شاالله جواب بگیری 

برات صلوات فرستادم ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا عیدی بگیری ازش باردار بشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ما منتظراهم دعا کن خوشبحالت مشکلتون چی بود

توی تاپیک انتقال تجربیاتم.. کاملا توضیح دادم.. حتما دعا میکنم و مطمئنم خدا ناامید نمیکنه و خودش کمکتون میکنه... فقط نباید ناامید شد و دست روی دست گذاشت

کلی ختم برداشتم تاحالا ازجمله چله حضرت مریم

خواهر عزیزم سلام در ایتا کانالی هست به نام ماما مصیر مطمن باشید گره گشا خواهد بود رایگان هستش امتحانش ضرری نداره شاید خدا شفا ودرمان رو در یک پیام که اتفاقی خونده بشه قرار داده