2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی میفرستید عاشقانه نباشه ، اونا جملاتی ک بهشون حس اقتدار و تشکر و .. بده دوس دارن

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نامه یا جمله ای که مینویسید چند تا نکته خوبه که توش رعایت بشه

اولا محتوای نامه نباید عاشقانه باشه. بیشتر باید حالت تشکر از زحمات مرد باشه. اینکه چقدر در طول سال ها بدون هیچ چشمداشتی زحمت کشیده و ....

دوم اینکه نباید طولانی و با جملات بلند باشه. مردها معمولا حوصله خوندن متن های طولانی رو ندارن.

نباید خیلی رسمی باشه. بیشتر باید با زبان ساده و خودمونی گفته شده باشه.

جملات پیچیده و ایهام دار نباشه چون مرد ها زیاد حال فکر کردن روی جملات پیچیده رو ندارن!

🔸🔹🔶

🔶🔹 ببینید از کلماتی مثل بهترین مرد دنیاو یا قوی ترین مرد یا امن ترین مرد و ... استفاده نکنید

این کلمات یعنی مردهای دیگه هم خوبن ولی شما از همه بهتری!

باید جوری گفته بشه که انگار تنها پناه زن فقط شوهرش هست و هیچ مرد دیگه ای اصلا توی دنیا وجود نداره.

این خیلی اثر داره!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نامه یا جمله ای که مینویسید چند تا نکته خوبه که توش رعایت بشه اولا محتوای نامه نباید عاشقانه باش ...

⭕️ راستی توی نامه ای که مینویسید حداقل اینجا سعی کنید حرف منفی نزنید!

💢 برخی خانم ها توی نامه تازه میخوان شروع کنن به غرزدن و نیش زدن و یاداوری گذشته و تیکه انداختن و....

نه بزرگوار! این خیلی زشته که یه خانم عادت کنه که همش غر بزنه! هیییییچ وقت اتفاقات بد گذشته رو یه شوهرتون یاداوری نکنید.

این کار غیر از اینکه دلسردی پیش بیاره هیچ سودی نداره. هر چی بوده گذشته. با این حرفا که چیزی درست نمیشه.

همیشه هی به شوهرتون امید بدید و از اینده خوب حرف بزنید.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️ راستی توی نامه ای که مینویسید حداقل اینجا سعی کنید حرف منفی نزنید! 💢 برخی خانم ها توی نامه تازه ...

⭕️ در نامه ای که مینویسید از کلماتی مثل عزیزم و دوستت دارم و عاشقتم و عشقم و .... این مدل کلمات استفاده نکنید.

بیشتر از کلمات اقتدار دهنده استفاده کنید.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینو دقت کن:👇👇👇

🔹 ببینید معمولا برای مرد ها این مهم نیست که خانمشون براشون کادو بخره یا نه؟ چی بخره و چی نخره؟

✅ ولی نحوه رفتار خانم براش خیلی مهمه. شما هر وسیله ای که فکر میکنید مرد نیاز داره میتونید براش بخرید. مثلا کفش، کمربند، ساعت، انواع لباس و...

ولی روش اهدای کادو خیلی مهمه. اگه خانم بتونه اقتدار دهنده ترین حالت رو برای اهدای کادو انتخاب کنه عالی میشه.

🔶🔹 مثلا وقتی کادو رو داد بگه: آقایی خوبم... سایه سرم... تو خودت میدونی که من هر کاری کنم آخرش دستم تو جیب تو هست و هر چی هم بخرم از پولای تو هست. ولی خب به خاطر این که بدونی چقدر برام مهمی این کادوی ناقابل و کوچولو رو از طرف خودم و بچه ها برات گرفتم

ان شالله که سایه ت همیشه روی سرمون باشه...🌹

🔶 واقعا جادویی که زن با زبانش میکنه با کادوهای میلیونی نمیتونه بکنه.

✅ نحوه حرف زدن بی نهایت مهمه. خانم ها واقعا نیاز نیست خرج چندانی بکنند. کافیه از زبانشون درست استفاده کنند. زبانی که هیچ هزینه ای نداره ولی از کادوهای چند ده میلیونی بیشتر میتونه مرد رو خوشحال کنه.

برخی خانم ها میگن من این کادو رو از پول خودم خریدم! این حرف درست نیست. زن اصلا نباید مقابل مرد، دارایی های خودش رو به رخ بکشه. اصلا در مقابل مرد نباید بگه این مال منه!

باید جوری حرف بزنه که تصور بشه همه چیز مال مرد هست. زن نباید خودش رو جدای از مرد بدونه.

✅❤️ و اینجوری میشه که اون مرد یک عمر عاشقانه به همسرش محبت خواهد کرد و هیچ وقت از اون زن سیر نخواهد شد...

🔶🔹 سعی کنید تا اونجا که میشه کادوی کم قیمت بگیرید. گرفتن کادوی گران قیمت موجب شکستن اقتدار مرد میشه تا حدی. خصوصا اگه زن بخواد با اون کادو فخر فروشی کنه!

و بهترین کار اینه که یه نامه اقتدار دهنده کوتاه و زیبا رو آماده کنید و کنار کادو بذارید. این بی نهایت موجب خوشحالی مرد میشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بوسیـدن دارد 

دست های مردی که از صبح تا شب

برای خانواده زحمت میکشد 

و خسته میشود

ولی هیچ وقت هم گلایه نمی کند

تکیه گاه من زادروزت مبارک 

خدا تو را که می آفرید 

حواسش به آرزوهای #‍ من بود 

و تو شدی همان آرزویم ..

تولدت ( یا مثلا زادروزت ) مبارک مرد من 

نامه کوتاه هم خوب بود واسه همین نکاتی ک نیاز بود رو فرستادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ممنونم،خیلی حرفاتون زیبا بود و کمک کننده🌹🌹🌹موفق باشین همیشه

خواهش میکنم عزیزم خوشبخت باشید همیشه ♥️ 

حالا متن دیگه هم پیدا کردم میفرستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نامه برای نمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نامه برای نمونه

اینا خیلی خوبن،میدونی من تو چند وقت گذشته یه اشتباهی تو زندگی انجام دادم که به خاطرش خیلی شرمندم،همسرم منو بخشیده اما حس شرمندگی خیلی اذیتم میکنه میخوام شب تولدش یه جورایی با جمله و حرفام احساسم رو بهش بگم