2777
2789
عنوان

ادامه‌ی ماجرای قتل همسایه‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 23 پست
بچه داره..شوهرش فهمید یان

بچه نداره

قطعاً شوهرش فهمیده ولی من دقیقاً اطلاع ندارم

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله واقعا غم انگیزه  درضمن خوشحال شدم که به تاپیکم اومدید  شما از کاربرهای مورد علاقه‌ی ...

مرسی عزیزم 😘 لطف دارید ❤️ همه‌ش از قلب مهربونتونه 😍

ان‌شاءالله تقریباً ۲ ماه دیگه در کشور جدید خواهم بود

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

طلا استفاده نمیکرد مثل النگو یه چیزی تو چشم باشه به خاطر اون کسته باشنس

راستش نمی‌دونم

نه اونقدر دیده بودمش نه اونقدر دقت کرده بودم بهش

شهرک و بلوک مون پر جمعیته و معمولا خیلی همسایه ها همدیگه رو نمی شناسن

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
مرسی عزیزم 😘 لطف دارید ❤️ همه‌ش از قلب مهربونتونه 😍 ان‌شاءالله تقریباً ۲ ماه دیگه در کشور جدید خو ...

به سلامتی عزیزم 😍

نینیت سلامت باشه ❤️

واقعا چی باعث شده اون زن دست به قتل بزنه!؟

چند روز پیش یه تیکه از فیلم دادگاه شهلا جاهد دیدم با خودم گفتم واقعا ارزشش داشت!؟ اصلا چی باعث شد تو قاتل بشی...

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
واقعا چی باعث شده اون زن دست به قتل بزنه!؟ چند روز پیش یه تیکه از فیلم دادگاه شهلا جاهد دیدم ...

فکر کنم گاهی وقتا همه‌ی مسیر زندگی رو یک لحظه ی خاص تعیین می‌کنه

یک لحظه حسادت

یک لحظه عصبانیت

یک لحظه غفلت

در مورد شهلا جاهد، ایشون ۱۰۰ در ۱۰۰ قاتل نیستن

صرفاً خودشون اعتراف کردن و گفته میشه شاید به خاطر علاقه به همسر مقتوله بوده.

در کل همین طوره که شما گفتید ... چی میشه که یکی قاتل میشه ... خیلی عجیبه