2777
2789
عنوان

ادامه‌ی ماجرای قتل همسایه‌م

356 بازدید | 23 پست

دوم دیماه نوشتم که خانومِ همسایه‌مون با جسم سخت به قتل رسیده‌.

دقیقاً روز قبل از حادثه دیده بودمش

با کیسه‌ای که توی دستش بود و به نظر می اومد از خرید برگشته. سلاملیک کرده بودیم...

همسرش مدتی بود توی بلوک دیده نشده بود و مشخص شد که سفر کاریه، خارج از کشور.

مشخص شد که کسی که به قتل رسونده آشنا بوده.

چون به زور وارد خونه نشده و وسایل پذیرایی مختصر روی میز حاضر بوده.

متوجه شدن که مهمان داشته و مهمان دوستش بوده. 

اما قتل توسط دوستش صورت نگرفته و به قولی دوستش از لیست مضنون ها خارج شده.

بعد از رفتن دوستش قتل صورت گرفته و قاتل خانوم بوده.

اما هنوز مشخص نیست قاتل کی بوده...

دنیای عجیبیه ... 

خیلی وقتا به این فکر می‌کنم که اون عصر آخرین باری بود که با خانوم همسایه سلاملیک کردم، آخرین باری بود که بی‌تفاوت از کنار هم گذشتیم ...

با خودم فکر می‌کنم که لحظه‌ی قتل چه قدر ترسیده ؟ باورش می‌شده که داره کشته می‌شه ؟ 

آخرین لحظه، وقتی تنهایی تنها روی زمین خونه‌ش افتاده بوده، به چی فکر کرده؟ کیو صدا زده ؟ ...

دنیای عجیبیه ...

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل قتل چی بود

تا اونجایی که من می‌دونم هنوز نه دلیل قتل مشخصه و نه قاتل

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

چقدر غم انگیز و به قول شما عجیب ... 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

شاید با یکی بوده بعد همسر اون آقا کشتتش

وای چطور میتونید قضاوت کنید 

در حالی ک نمیدونید این وحشتناکه

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

شاید با یکی بوده بعد همسر اون آقا کشتتش

لطفاً به کسی که دستش از دنیا کوتاهه تهمت نزن 🤍

جالب شد یعنی هنوز نتونستن قاتلو پیدا کنن ؟ طرف خیلی وارد بوده  پولدار بودن شاید انگیزشون مالی ...

نمی‌دونم

من چون جز نزدیکانش نیستم تا اینجا اطلاع دارم و این اخبار هم دست به دست رسیده بهم

شاید هم پیدا کردن قاتلش رو

من تا این‌جا خبر دارم

چقدر غم انگیز و به قول شما عجیب ... 

بله واقعا غم انگیزه 

درضمن خوشحال شدم که به تاپیکم اومدید 

شما از کاربرهای مورد علاقه‌ی من هستید نازوند عزیز 🤍 کار مهاجرتتون انجام شد ؟ 

دوربین نداشتن؟

توی بلوک دوربین نداریم 

توی خونه شون هم من اطلاع ندارم