2777
2789

‌سلام دوستان

پسرم ۲ماه و ۲۰ روزشه تقریبا یه ماه پیش بخاطر خس خس و سرفه بیمارستان بستری شددکتر گفته بود ریش درگیره بعد ازترخیص حالش خوب شد بعد دوهفته بازم خس خس سینش برگشته سرفه هاشم داره شروع میشه بهترین دکتر عفونی هم بردم فقط بهش بخور داده و شربت پلارژین ت روخدا کمکم کنین خیلی کوچولوعه نگرانشم خیلی میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن زیتونو گرم کن روزی ۴بار قفسه سینه شو باهاش ماساژ بده و پنبه گرم بذار روش و لباس بپوشون

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
حق داری.من ۲۲ سالمه سه هفتس مریضم سرفه ولم نمیکنه گلوم چرک کرده انقد قرص خوردم معده درد گرفتم ولی به ...

انشالله ک بزودی خوب میشی

منم خیلی نگرانشم چون خیلی کوچولوعه حتی بستری هم شده ۵ روز ولی بازم سینش خس خس میکنه😔😔

دکتر ریه کودکان ببرش تبدبل شده به الرژی ریوی اگه درمان نکنی خدانکرده آسم میشه از خودت دارو گیاهی ن ...

بهترین دکتر بردم ولی انگار ن انگار امروزم نوبت دکتر داره

یک مقدار پونه با ته لیوان آب بریز بگذار رو گاز نرم بشه آبش کخ ته کشید و اندازه ۱ ق غ آب داشت زیرش را خاموش کن و ۲ ق آرد بزن بهش تا خمیری شکل بشه خوب مخلوط کن وقتی از دما افتاد بمال روی سینه بچه و یک دستمال روش بگذار  در حد ده ۱۵ دقیقه بمونه 

دوستم بچش کارش به بیمارستان کشیده بود با انجام این راه گفت روزی ۱ بار انجام می‌دادم و الحمدلله با ۳ بار استفاده خوب شد  

البته بگم فک کنم بالای ۶ ماه بوده 

نمیدونم برای نی نی  شما جواب میده یا نه اما روی بزرگسال ها تاثیر داره