اسی منم همینم هیچکس دوسم نداره یکی بود من خوشم میومد اون ازم خوشش نیومد ۲۲ سالمه 😭 راس ...
بزار عزیزم
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
واقعا فکر میکنی زشتی؟؟؟ با عکست خودکشی میکنما.....ببین اصن اینکه کسی دوست داره یا نداره ربطی به چهره نداره واقعا خوشگلی خیلی خوشگلی از ۱۰۰ بهت ۲۰۰ میدم قدر خودت و بدون به خاطر بی لیاقتی آدما به خودت زشت نگو
خیلییییی زیبایییییییییی چهره معصومی داریی ک ب دل میشینه و کلی خوشگلی
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
به خدا عقده ای بوده به جان مادرم خوشگلی من مادرم عزیزترین شخص زندگیمه و خیلی دوسش دارم ببین دگ قسم خوردم ک بفهمی بعدشم احتمالا خودش هیچ ع...ن...ی... نبوده خواسته تو رو تخریب کنه ک خودش بالا بره بعدشم آدم عقل داره چیزی هست به نام آینه برو جلو نگاه کن میبینی چقدر زیبایی