2777
2789

من واقعا زشتم و اعتماد به نفس ندارم  واقعانم زشتم پوست سبزه و صورت گرد و زشت و دست های بزرگ

ولی عوضش خواهرم خیلی خشگله چشمای عسلی سفید با موهای فر بور اینکه بقیه همش میگن بدتر میشم🥲

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم

با اجازه اسی

دوستم شندیم هیئت علمی شده

بنظرتون این تبریک خوبه؟

سلام و عرض ادب و عرض ارادت

دوست عزیزم نازیلا هادی پور(دکترای علوم سیاسی و دفاع پایان نامه) قبولی شما را برای هیئت علمی و استاد بودن دانشگاه پیام‌نور شیراز تبریک عرض میکنم

با تشکر کربلایی فاطیما رضایی(لیسانس علوم تربیتی و در شرف ارشد)

اینجوری بهتر نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بقیه رو نده تا نگن.

این ترکیبی هم که گفتی به نظر من خیلی قشنگه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
با اجازه اسی دوستم شندیم هیئت علمی شده بنظرتون این تبریک خوبه؟ سلام و عرض ادب و عرض ارادت دوست ع ...

دوست اگه دوست باشه ک این لوس بازیا رو نمیخواد

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم
با اجازه اسی دوستم شندیم هیئت علمی شده بنظرتون این تبریک خوبه؟ سلام و عرض ادب و عرض ارادت دوست ع ...

اینقدر دیدم مجبور شدم جواب بدم

اهل کجا هستید که اینجوری تبریک میگید ؟؟

اگر صمیمی هستید که خیلی راحت تبریک بگو و بگو که براش خوشحال شدی و آرزوی موفقیت روزافزون در درجات بالاتر بکن

و اون کربلایی چی میگه اون وسط؟؟؟

استاد بودن! کربلایی! باتشکر! درشرف ارشد! 

همه اش نادرست.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

🤐😐

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

باعرض سلام به خدمت دوست عزیزم سرکار خانوم نازیلا هادی پور گرامی..کسب موفقیت  شما درهیئت علمی دانشگاه پیام نور شیراز را درتبریک عرض می نمائیم...

به امید موفقیت روز افزون در مراتب بیشتر و بالاتر.

ارادتمند و دوست شما فاطیما رضایی..

جان من همین متنو بفرس ...اون کربلایی و درشرف دکتری و فلان و بهمانو ننویس

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii