2777
2789

شوهرم خیلی زیادی راحت میشه باهمه...

مدلشه و کاسبه حالا مشتری هارو میگم عب نداره مشتری هستن...اما باهمه راحته...مغازه کناریشون یکماهه دوتا دختر اومدن اجاره کردن با جفتشون زود اوکی شده...حرف میزنن و میاد برا من تعریف میکنه ...

اون روز اومد گفت به دختره گفتم عروس گلم خوبی تورو برای پسرم میخام بگیرم (پسرم یکسالشه)منم گفتم وا فک نمیکنی من ناراحت میشم شوخی میکنی دیگه گفت ولش کن و ازش هیچی تعریف نمیکنه...

اما اطراف خونه ماهم ی مغازه دارهست یکم خوشتیپ هست و باشخصیت شوهرم یکم روش حساسه میرم برا پسرم اسباب بازی بادکنک میخرم...اون بچمو خیلی دوس داره هربار میرم باش بازی میکنه اما من بگو بخند ندارم...

دوس دارم یه چیزی بگم امروز بهش که اونم بسوزه من الان چند هفته ست که صبح تا شب دارم حرص میخورم که این با دوتا دختره شوخی خنده میکنه میخام اونم بسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن اتش نندازبه زندگیت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی بنظرت اگه شوهرت واقعا کاسه ای زیر نیم‌کاسش بود میومد واسه تو تعریف میکرد؟

اگه واقعا بنظرت چشم و دل پاکه و فقط زیادی اجتماعی و با همه گرم میگیره سخت نگیر

منم بابام همینه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کارت درست نیس‌ به جاش رک و راست بهش بگو دوست ندارم این رفتارات رو. تو خوشت میاد منم همچین رفتاری داشته باشم؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اسی اگر اینکار رو  کنی شرایط رو واسه خودت سخت میکنی باعث میشی الکی شوهرت حساس شه بدتر رو مخت بره گیر بده بهت 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

متاسفانه مردها چیزی را برای خودشون زشت نمی دونند برای همسرشون زشت می دونند و معتقدند اون نباید انجام بده . به نظرم فعلا این کار را نکن نه به خاطر شوهرت به خاطر خودت که ارزشت بیشتر از این حرف ها هست . مطمئن باش راه بهتری برای تلافی پیدا میشه