2777
2789

چنانچه این امر صورت گیرد باید زوج و زوجه گشکلاتشان رو حل بنمایانند

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول باید ببینیدعلت پنهان کاری چی بوده که در۹۰ درصدمواردبرمیگرده به ترس ..ینی فردپنهان کارنسبت به طرف مقابل احساس امنیت نمیکنه تا باهاش روراست باشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

شوهر من کل زندگیش دروغه نه اینکه فقط به من دروغ بگه ها به مادرش به پدرش به همه فقط دروغ میگه یعنی یه روده ی راست تو شیکم این آدم نیست ولی من دیگه کاریش ندارم سپردمش دست خدا ایشالا جوابشو خودش بده

کار خاصی نمیتونی انجام بدی من الان پنج ساله که درگیرم بااین موضوع کلا خصلت خانوادگی‌شان اینه که به شدتتتت پنهانکارن حتی اگه موضوع مهمی نباشه 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
من درگیرش هستم غیر از اینکه درگیر و بحث بالا بگیره چیزی برام نداشت بیخیال شدم

والا کسی که چندین بار بعناوین مختلف دستش رو شده و همچنان خودشو پاک میدونه مثل کسیه که خودشو به خواب زده. واقعا خدا کسی رو نصیب زن شیطان صفت نکنه. عمرمو تباه کرده

همسر منم اینجوره مثلا سرکار زنگ میزنن میگن کجایی میگه دارم میام میخوابه گوشی میزاره سایلنت باز میگن کجایی میگه عصر میرسم 

کلا همه رو میپیچونه از دروغ گفتن مکررش به همکاراش گفتم شاید منم میپیچونه از ی روزی کنجکاو شدم مثلا میگفت امشب شیفتم بعد گوشی پیشم نیست چک کردم دیدم همون شبا ک شیفت مصرف اینترنتشخیلی بالاست... الکی میگه گوشی دستم نیست جواب منو نده... 

دیگ هرچی بیشتر سال میکردم بیشتر دروغ تحویلم میداد.. 

الان بیخیالم بهش

منگثلا الان شیفته گفتم خداروشکر شیفتی برگشته میوه انگار نیستم کارایی میکنی میوم هر جور میلته فک کن والا بزار یکم اونم حساس شه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
کار خاصی نمیتونی انجام بدی من الان پنج ساله که درگیرم بااین موضوع کلا خصلت خانوادگی‌شان اینه که به ش ...

آفرین این کارشون خانوادگی 

خانواده شوهر منم بشدددت پنهان کارن حتی سر ی موضوع بی ارزش و پیش پا افتاده... 

مثلا پدرشوهرم ماموریت رفته بود یبار گفت تازه اومدم گفتم بسلامتی کدوم شهر رفتید گفت یه شهری بود پیچوند.. 

بعد ما هرجا میرفتیم زنگمیزد کجایید کی میایید با کی رفتید چندبار سربالا جداب دادم ترک کرد

شما خودتون دوست ندارید چیزی بگید سوالم نکنید

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
همسر منم اینجوره مثلا سرکار زنگ میزنن میگن کجایی میگه دارم میام میخوابه گوشی میزاره سایلنت باز میگن ...

چی میشه گفت... متاسفانه الان هرزگی مُد شده. دیگه طوری شده که طرف حجب و حیا هم نمیکنه. روبروت میخوابه گوشی دستش پشت به دیوار فکر میکنه بقیه مثل خودش احمقن

آفرین این کارشون خانوادگی  خانواده شوهر منم بشدددت پنهان کارن حتی سر ی موضوع بی ارزش و پیش پا ...

در مورد افراد غریبه تر مثل خانواده برام مهم نیست خیلی وارد مسائلشون نمیشم مگر خودشون رو کنند وحرفی بشه ولی در مورد شوهرم بیزارم از این کارش..مثلا تو بی پولی شدید گیر میکنیم بعدا میفهمم رفته به یکی پول قرض داده یا خیلی مسائل از این قبیل نه میفهممش نه درکش می کنم و هربار که این موضوع پیش میاد و دستش رو میشه بیشتر از قبل ازش بدم میاد 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...