2777
2789

سلام خانوما من یه خوابی هست خیلی میبینمش اونم اینه که خواب میبینم دندونام خیلی راحت ازجاشون درمیان ینی همه ی دندونام به جزچندتادندون جلوی دهنم ینی طوری کنه انگاردندونام لقه من دست میزنم ازجاش درمیاد ولی خون واینا نداره حداقل ماهی دوباراین خوابومیبینم

سلام عزیزم نگران نباش 

احتمالا ذهنت آشفته ست 

من خودم وقتی می بینم دندونم می افته تو خواب  از ناراحتی و غصه م کم می شه و شادی بهم می رسه 

ولی اگه نگرانی بگو شب چندم ماه یا برج خواب دیدی تعبیر قرآنی بهت بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نگران نباش  احتمالا ذهنت آشفته ست  من خودم وقتی می بینم دندونم می افته تو خوا ...

میشه تا استارتر بیاد. 

اطلاعی از خواب کفش دارین. من خواب دیدم کفشامو گم کردم تو یه مراسم که بودم. بعد یه سری کفش بودن بلااستفاده همونجا، از اونا برداشتم و فیت پامم بود.

[QUOTE=322678820]نمونش همین دیشب بود هفته ی پیش هم بود ولی یادم نمیادچه شبی[/QUOTE

گلی دیشب می شه سوره نحل آیه 16 تعبیرش می شه خواب بیننده رو احوالاتی روی دهد که نیک باشد و از جانب شخص بزرگی بعظمت رسد در هر باب

[QUOTE=322678820]نمونش همین دیشب بود هفته ی پیش هم بود ولی یادم نمیادچه شبی[/QUOTE گلی دیشب می ش ...

انشالله....خداازدهنت بشنوه

مرسی ازوقتی که گذاشتی عزیزم

این خوابه خیلی نگرانم کرده بودخیلی تکرارمیشه برام

انشالله....خداازدهنت بشنوه مرسی ازوقتی که گذاشتی عزیزم این خوابه خیلی نگرانم کرده بودخیلی تکرارمیش ...

قربونت 

نگران نباش 

این تعبیر رو از یه قرآن قدیمی بهت گفتم 

بعد برا من که افتادن دندون تو خواب تاحالا خیلی خوب بوده تعبیرش