2777
2789
عنوان

هدیه‌ی روز زن برای مادرشوهر ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی پارسال براش تابلو گرفتم گذاشتش رو اپن حتی نگاشم نکرد ببینه تو بسته چیه شوهرم گفت نگاش کن ببی ...

خوب دوست نداشته پول بده خودش خرید کنه 

مگه خودت هر چی بهت میدن دوست داری و خوشت میاد 

هیچی پارسال براش تابلو گرفتم گذاشتش رو اپن حتی نگاشم نکرد ببینه تو بسته چیه شوهرم گفت نگاش کن ببی ...

ناراحت نباش عزیزم.واسه ما خوب اولش ذوق میکنه چون ماشاالله زبون چربی داره من هرچی براش گرفته بودم اکثرا دکوری بودن خونه خواهرش میبینم.(خونه خودش وسایلش معمولی رو به پایینه)پارسالم یه لباس ...ولی امسال پول میدم. آدم واسه اونایی که براش ارزش دارن وقت خرید میزاره

روی قاب گوشیش چاپ کردی؟

نه رفتیم اتلیه، کلی عکس خانوادگی باهاشون انداختیم، یه دونه دخترم و پدرشوهر و مادرشوهرم بودن، بزرگ چاپ کردیم، کلا گم و گور شد خونشون، چند بار بهشون گفتم، خودش گفت اصلا نمیدونم کجا انداختمش.

کادو نبودا، همینجوری بودش

خیلی باحاله😅

من از این سایت خریدم قیمتشم  خیلی مناسبه 

Chicokala.ir 

البته واسه مامان خودمم خریدم ۲ تا برای مادرشوهر یکی 😁

خیلییی  قاب گوشیش  خوشگل شدهههه شاید برای ولنتاین هم برای خودمون بخرم 😍😍😍😍😍

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

نه رفتیم اتلیه، کلی عکس خانوادگی باهاشون انداختیم، یه دونه دخترم و پدرشوهر و مادرشوهرم بودن، بزرگ چا ...

قاب میگرفتی ب دیوار میزدن  حیف بود 🥲🥲🥲

ن اینی ک من میگم با عکس های تو گالری میشه سفارش داد  عکس کاغذی نمیخواد 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)