2777
2789
عنوان

واقعا خیلی کار زشتیه

110 بازدید | 4 پست

اینکه با افتخار میگید ما وقتی سوار اتوبوس میشیم عمدا پول نمیدیم ، کی بع کیه یا مال دولته دیگه 

اولا اینکه من اصلا ادم مذهبی نیستم یه سری چیز هارو حروم نام گذاری نمیکنم اسمشونو میذارم کار غیر اخلاقی حتی اگه خدایی هم نباشه باید خودتون با وجدان خودتون باشید ، همتون در واقع اختلاس گریایی هستید که موقعیتش واستون پیش نیومده ، این اختلاس گرام از فضا نیومدن زیر دست همچین مادرایی تربیت شدن 

لطف کنید دیگه خودتونو با کشور های پیشرفته مقایسه نکنید ، زیر سر ادم هایی عین شما باید زور و ستم باشه دولت ازاد بع دردتون نمیخوره

ψ ❤️

متاسفانه الان طوری شده اگه به یکی بگی فلان کارت اشتباه هست میریزن سرت که قضاوت میکنی به تو چه، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انروزی دیدم یه خانم چادر با دوتا مرد توی مترو بازار با یه بیلط وارد شدن میخواستم به خانمه بگم نه به اون چادرت نه به این حق ناس گفتم ولش کن 

من خیلی معتقدم به این موضوع حلال و حروم