2777
2789
عنوان

ازدواج

374 بازدید | 22 پست

خانوما لطفا نظر بدید همه گی نظرتون برام مهمه و قابل احترام چه مثبت چه منفیی انتققاد ،پیشنهاد هر چی...۳۷ساله.کارمند شرکت نفت.خونه و ماشین دار.

قیافه معمولیم.زن خوشگل و کم سن مثلا ۲۵اینا به هم میدن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله میدن هم کارت خوبه هم خونه وماشین داری 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

جالبه من خودم دقیقا همین سنم و یه اقا همسن وسال شما اومد خواستگاریم و طی جلسات مشاوره که داشتیم مشاور متوجه شد بخاطر پارانوییدش تاالان مجرد بوده و واقعا هم بشدت بددل بود وگرنه از نظر سنی روحیاتم میخورد بهش و مچ بودیپ بستگی داره تیپ شخصیتی خودتو پیدا کنی 

۱۲ سال اختلاف سنی داری 

منم ۲۴ سالمه یکی برام اومد ۱۴ سال اختلاف داشت کارمند قضاییه بود خونه ماشین داشت 

تیپ جذاب عالی 

ردش کردم چون بزرگ بود 

چرا دخترای ۳۰ سال نمی‌گیری ؟

خدایا مرسی ♥️
بعله میدن هم کارت خوبه هم خونه وماشین داری 

خداییش از تعریف بدم میاد خودمم خوبم.یعنی همیشه سعی میکنم خوب باشم. همین امروز یکی همکارا میگفت چرا اقدر خودت و میاری پایین با فوق لیسانس.گفتم آدم باید تواضع  داشته باشه.اافتادگی آموز گر طالب فیضی...

خداییش از تعریف بدم میاد خودمم خوبم.یعنی همیشه سعی میکنم خوب باشم. همین امروز یکی همکارا میگفت چرا ا ...

پس مطمعن باش به اونی که میخای میرسی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم