2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 22 پست
۱۲ سال اختلاف سنی داری  منم ۲۴ سالمه یکی برام اومد ۱۴ سال اختلاف داشت کارمند قضاییه بود خونه م ...

با عرض معذرت از همه خانوما که یهو جبهه نگیرن.سی سال برا دختر زیاد نیست.بارداریش به خطر نمیفته.نزنین منو پیر نیست؟ الان میگن خودتم پیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با عرض معذرت از همه خانوما که یهو جبهه نگیرن.سی سال برا دختر زیاد نیست.بارداریش به خطر نمیفته.نزنین ...

ی سری ها خب واقعا حرف شما رو میزنن 

مادر بزرگمم مرتب میگه 

اما خب برای همه هم این اتفاق میوفته که باردار نشن 

خدایا مرسی ♥️
جالبه من خودم دقیقا همین سنم و یه اقا همسن وسال شما اومد خواستگاریم و طی جلسات مشاوره که داشتیم مشاو ...

میدونی حماقت بود شاید گذاشتم خونه و اینا رو تکمیل کنم یه لاکچریسو بگیرم.

۱۲ سال اختلاف سنی داری  منم ۲۴ سالمه یکی برام اومد ۱۴ سال اختلاف داشت کارمند قضاییه بود خونه م ...

آخه لامصب تر گل ورگلاش زیر سی پریدن رفتن گیرم بیاد چرا نگیرم.واسه هر کدوم از این سی ها میگه پیش اومده رفتم جالب نبودن

با عرض معذرت از همه خانوما که یهو جبهه نگیرن.سی سال برا دختر زیاد نیست.بارداریش به خطر نمیفته.نزنین ...

این چه حرفیه مادر من منو توی چهل سالگی بدنیا اورد خداروشکر از همه بچه هاهم سالمتر و خوشگلتر بودم این فکرا خیلی قدیمیه مطالعه و اطلاعاتتو راجب خانوما بیشتر کن خدای نکرده به شکل برنخوری تو زندگی مشترک و اگر خواستی با دختر این سن و سال ازدواج کنی هم اصلا این حرفو بهش نگیا چون فکر میکنه فقط برای بچه داری باهاش ازدواج میکنی البته بازم فرهنگ ها متفاوته

میدونی حماقت بود شاید گذاشتم خونه و اینا رو تکمیل کنم یه لاکچریسو بگیرم.

دورازجون شما ولی لاکچری چی بود این وسط حس کردم دارین شوخی میکنین 😅جنوبی هستی؟ نگران نباش این افکارم بذار دور باادمی که ادم زندگی باشه ازدواج کن که چند صباح دیگه زندگی به خوشی براتون بچرخه الان با عملای زیبایی دیگه پنجاه ساله هم مثل بیست ساله شده چهرش و پوستش

چقدر امید بخش فرمودی.توکلت الی الله.خدا همواره امیدت نا امید نکنه 🙏

ممنون انشاالله خوشبخت بشی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم