2777
2789

دوستان کسی هست برای عوارض قبل از پریود یا همون PMS دکتر رفته باشه؟ اگه رفتین بگین تو رو خدا. منظورم دل درد و اینا نیست. منظورم حال روحی و ضعف و بیحالی و درد استخون و تهوع و همه اینا باهمه

من داشتم ی بار از درد میمیردم تازه به بلوغ رسیده بودم..رفتم دکتر دکتر خر گاو با بداخلاق بمن ۱۳ ساله گفت کی از درد پربود مرده که تو بمیری بعد با کلی منت یه سرم برام نوشت

مردک خر

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

من چندین بار تا حالا رفتم.چون جدا از درد ،به شدت عصبی ،بیحال و خسته ام و اصلا یه حال بدی که قابل توصیف نیست.بهترین دکتر ها رو رفتم.همشون هم فقط انواع ویتامین ها و آمپول های تقویتی دادن و میگن طبیعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین بار تا حالا رفتم.چون جدا از درد ،به شدت عصبی ،بیحال و خسته ام و اصلا یه حال بدی که قابل توص ...

ببین من یه مدت یه قرص خارجی پیدا کردم تو بازار خارجی بود اسمش PMS50 بود چند وقتی اوکی بودم الان دیگه کلا وارد نمیشه دارم میمیرم

من داشتم ی بار از درد میمیردم تازه به بلوغ رسیده بودم..رفتم دکتر دکتر خر گاو با بداخلاق بمن ۱۳ ساله ...

دردش مشکلی نیست آدم مسکن میخوره من ده روز کامل از قبل روز پریود حالم داغونه و قشنگ نصف ماه درگیرم

ببین من یه مدت یه قرص خارجی پیدا کردم تو بازار خارجی بود اسمش PMS50 بود چند وقتی اوکی بودم الان دیگه ...

باید بسازیم با این شرایط.کاریش نمیشه کرد.

من مجرد بودم میگفتن ازدواج کنی خوب میشی.ازدواج کردم گفتن بچه بیاری خوب میشی.الان بچم به دنیا اومده ولی من هردفعه تا دم مرگ میرم و برمیگردم.غیر ممکنه کارم به سرم و آمپول نکشه.هر دفعه فشارم به پنج میرسه

باید بسازیم با این شرایط.کاریش نمیشه کرد. من مجرد بودم میگفتن ازدواج کنی خوب میشی.ازدواج کردم گفتن ...

من ازدواج کردم فقط درد زمان خونریزیم بهتر شد. ببین من چند روز قبل پریود استخون درد شدید یهو میگیرم با ضعف و تهوع. با دو تا مسکن هم خوب نمیشم چون میگن دردش مال هورمون ها و اعصابه و اصن مسکن خوردن یا نخورن فرقی نمیکنه

تو اینستا ی بلاگرا گفته بود ب شدت درگیره تاچندوقت پیش ک گفت میرم ورزش وبهترشدم .میرفت باشگاه .شما هر ...

من شاغلم تازه یه ربع به شش عصر میرسم خونه. تو اون دوران جون ندارم انگشتمو تکون بدم چه برسه به ورزش

تو اینستا ی بلاگرا گفته بود ب شدت درگیره تاچندوقت پیش ک گفت میرم ورزش وبهترشدم .میرفت باشگاه .شما هر ...

این رو هم امتحان کردم.بدتر میشم اگه ورزش کنم یا پیاده روی

یعنی باورت نمیشه بعدش دیگه مرده و زنده ام معلوم نیست.

من شاغلم تازه یه ربع به شش عصر میرسم خونه. تو اون دوران جون ندارم انگشتمو تکون بدم چه برسه به ورزش

ولی ورزش خیلی مهمه خیلی .توخونه خودت ی کم نرمش کن از رو فیلمای آموزشی .اخرشب قبل خواب 

من دکتر زنان رفتم کار خاصی نکرد گفت ازدواج کنی درست میشه

ازدواجم کردم تاثیری نداشت!

یه دوستم رفته بود نمی دونم دکتر چی، براش فلوکستین نوشته بود

یه بار از داروخونه خواستم نداد!