2777
2789
عنوان

هدیه خانواده شوهر برای نوزادام

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 66 پست
عزیزم حرص نخور تازه بچه دارشدی واحتمالا الان زود رنج هم هستی، به فکر بچت باش شاکر خداباش که سالمه ان ...

ممنونم عزیزم از همدلیت

راستش من به خدا اعتقاد دارم چون پدر شوهرم به برادر شوهرم خونه داد به ما نداد بعد من گفتم چرا از اینا خونه بخوام از خدا میخوامذو واقعا معجزه شد و خانه دار شدیم 

الان هم باور کن به خاطر مسایل مالی نیست که میگم چرا کم هدیه آوردن اصلا من دست به هیچ کدوم از هدیه ها دخترم نزدم اما میگم چرا آدم را کم می‌بینند 

بنظرم خودت زیادی ذهنتو درگیر کردی.وهمش  تو فکرت در گیری داری که  لباس بخرن. یلدا زنگ بزنن. ...

انتظارم را کم کنم

بین عزیزم اینجا نمیشه را تایپ کنم اما آنقدر انتظار من کمه که هر جا هر عروسی غر میزنه میگن جای فلانی بودی چی میگفتی

حتی خاله شوهرم به مادر شوهرم گفته بود من دلم برا عروست میسوزه چرا هیچ کاری براش نمیکنی 

به خدا برا خودم هیچ کاری نکردند اما الان که بچه دار شدم دلم برا بچه ام میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم از همدلیت راستش من به خدا اعتقاد دارم چون پدر شوهرم به برادر شوهرم خونه داد به ما نداد ...

با توصیفاتی که گفتی به بقیشون خونه وماشین  وحهیزیه کامل  دادن و باغ میسازن.. پس وضعشون خوبه..سیصد کم بوده..ولی حقیقتش اینه که کاری نمیتونی بکنی...رفت وامد کم بهترین راهه

پارسا پسرمامان😍
برا کادو حرص میخوری ارزش نداره  از خانواده شوهر نباید توقع داشت  طرف یه عمره زندگیشو جمع ...

خب پس پدر شوهرم هم از من و شوهرم توقع نداشته باشه

هدیه ها عروسیمون را همه را ازمون گرفت

الان باورت نمیشه میترسم بگم بقیه برا بچه ام هدیه چی آوردن بگه بدید به من

هیچی.میخوای چیکار کنی.. به بچه منم هدیه خیلی کم دادن. ولی مهم نبود. چون میدونم دوستش دارن، وبراشون ع ...

واقعا این طور فکر می‌کنی

خوش به حالت

خانواده خودت چه طورن ؟؟

من خانواده خودم خیلی مایه میزارن بعد مقایسه که میکنم خیلی ناراحت میشم 

خب پس پدر شوهرم هم از من و شوهرم توقع نداشته باشه هدیه ها عروسیمون را همه را ازمون گرفت الان باورت ...

خوب شما باید با شوهرت صحبت کنی پول بهشون نده 

همین که رفت و آمد نمیکنن بهتر شماست از شرشون راحت تری 

خداروشکر کن که سقف بالا سرته و خانوادت سلامت هستن باور کن هزار تومن دو تومن اصلا ارزش نداره ناراحت بشی 

هیج کس نمیتونه روزی شمارو ازتون دریغ کنه هرجوری  شده خدا بهتون میرسونه

من خودم یه کاربری داشتم که همش از بی پولی و فرق  گذاشتن پدر و مادرم مینالیدم یه دفعه یکی بهم یه نصیحتی کرد خیلی تاثیر گذاشت دیگه کفر نگفتم شکایت نکردم هیچ توقعی از خانوادم نداشتم با اینکه تو بدترین شرایط مالی بودم  به خدا گفتم خدایا من تسلیمم باور میکنی تمام مشکلاتم رو خدا یکی یکی داره حل میکنه؟؟پدرم و مادرم بیشتر بهم توجه میکنن 

حرفی که به شما زدم از روی تجربه بود نگاه از بالا به پایینم به شما ندارم  من آدم کم سنی هم نیستم تجربه برخورد با خانواده شوهرم قبلا داشتم

هرگز اوقات خوش زندگیتو به خاطر آدمایی که ارزش ندارن تلخ نکن هیچکس نمیتونه بیشتر از یه خونه و ماشین رو هم زمان استفاده کنه آدم اندازه ظرفیتش از هرچیزی برمیداره و چیزی که متعلق به شماست  رو هرگز کسی نمیتونه تصاحب کنه چون خدا اونو برای شما قرار داده ❤💚💙

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
انتظارم را کم کنم بین عزیزم اینجا نمیشه را تایپ کنم اما آنقدر انتظار من کمه که هر جا هر عروسی غر می ...

بچتو پیششون ببر بالا.. یه مثال میزنم. خواهر خودم پیش بقیه طوری جلوه میکنه که محاله بره واسه بچش لباس ارزون بخره..حتی شده توی تولد بچش وقتی یکی به بچش کادو لباس داد . جلوی خود فرد که چیزی نگفت. ولی تا اون شخص رفت گفت من این لباسارو هیچوقت تن بچم نمیکنم این اصلا جنسش خوب نیست..رفتارش زشته ها... ولی  بقیه که اون لحظه بودن و دیدن‌. دیگه هیچکدوم جرئت نمیکنه براشون چیز ارزون وبی کیفیت یا پول کم بده.حتی بعضی وقتهابه دروغ قیمت لباسها و ظرف ومبل و...که میخره پیش خانواده شوهرش  قیمتو دوسه برابر میگه..

پارسا پسرمامان😍
واقعا این طور فکر می‌کنی خوش به حالت خانواده خودت چه طورن ؟؟ من خانواده خودم خیلی مایه میزارن بعد ...

وضع مالی خانواده پدرم. خوبه. وهدیه پدرم برای بچم ده برابر هدیه پدرشوهرم بود. البته وضع مالی خانواده شوهرم ضعیفه. ولی الان چند ساله که از تولد بچه هام‌میگذره..میبینم چقدر دوستشون دارن..وخیلی قربون صدقه بچه هام میرن.. وهر وقت میریم یا میان پلاستیک تنقلاتشون پره..

پارسا پسرمامان😍