2777
2789
عنوان

هدیه خانواده شوهر برای نوزادام

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 66 پست
چرا اینجوریه واقعا، منم خیری از طایفه پدرم ندیدم خخخ

حالا میومدن چه گلی به سر بچم میزدن

از بس پسر دوستن مطمینا بچه جاریم را روزی صدبار میزدن تو سر بچه من

ولشون کن طایفه پدر و مادر خودم هم خیلی بی عاطفه ان

کلا من وسط یه مشت ادم عقده ای و حسود زندگی میکنم

خودمم هم دیگه داغون شدم

دقیقا من هم همین طور اینا موقع دارن هر روز شام و نهار دعوتشون کنم و براشون سنگ تمام بزارم

موقع جهیزیه خواهرش شده بودیم برادر جان بزرگه .انتظاز داشتن تو جهیزیه خریدن کمک کنیم 

درصورتی ک موقع ازدواج ما خودشون هیچ کمکی نکردن همه چیو مامان خودم خرید 

برا وام و قرض و قوله هاشون که اولی یاد ما میفتن 

اما موقع پول دادن فقط دخترشون واسشون عزیزه ما غریبه میشیم مااین میگن ببخشید دستمون تنگ بود

منم دیگه توقعی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تو همون ۳۰۰ دادن، مادرشوهر من که گفت هدیه بچتو قبول دارم، رفت که بده😃

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
حالا میومدن چه گلی به سر بچم میزدن از بس پسر دوستن مطمینا بچه جاریم را روزی صدبار میزدن تو سر بچه م ...

ای بابا، هعی، اصلا کسی نیس ک حال دلش خوب باشه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
میدونی آخه میگم اگر عزیز بود براشون به خودشون زحمت میدادن یک چیزی براش می‌خریدن به مادر شوهر گفتم م ...

مادر شوهرت چرا براش  لباس بخره؟ خودت گفتی مامانم زیاد براش خریده..که البته اونم لطفش بوده نه وظیفه.....بعید میدونم هیچکدوم از زنهای اینجا مادرشوهرشون توی بارداری برای بچشون لباس خریده باشع

پارسا پسرمامان😍
وقتی سه ساله خونشون غذا نخوردی. وخواهر شوهرو ۴ساله ندیدی یعنی ارتباط زیادی باهاشون نداری.. باهم مشکل ...

در ظاهر هیچ مشکلی نداریم

اما ازشون متنفرم 

اصلا دعوتمون نمی‌کنند فقط توقع دارن بیان خونمون بخورن

مثلا فک کن برای یلدا گفتم امسال بچه دار شدیم تلفن میزنند میگن بیاید اما نگفتند

خواهر شوهرم هم فقط وقتی به نفعش باشه سر و کلش پیدا میشه

حالا میگن ما خوب هستیم بقیه بد و همه باید برای ما همه کار بکنند اما ما نباید برای بقیه کاری بکنیم این شعارشونه

مادر شوهرت چرا براش  لباس بخره؟ خودت گفتی مامانم زیاد براش خریده..که البته اونم لطفش بوده نه وظ ...

یعنی ذوق نداره برا نوه اش یک لباس بخره

والا من مامانم هر جا می‌ره برا نوه ها یک هدیه ای می‌خره

میدونی آخه میگم اگر عزیز بود براشون به خودشون زحمت میدادن یک چیزی براش می‌خریدن به مادر شوهر گفتم م ...

اصلا برات مهم نباشه که می‌خرن یا نه  خدا کنه شما و باباش زنده باشین دیگه نیازی به لباس کس دیگه نداره  

بعضی وقتا از من میپرسن مادر شوهرت هوای بچه هات داره  میگم مادر شوهر کیه که هوای بچه هام را داشته باشه یا نه  خدا هوای بچه هام را داشته باشه  یه انسان اینقدر ارزشو نداره که بخوایم بگیم هوای بچه مون را داره یا نداره   

مگه برادر آمد بچه آوردی خجالت بکش زن خب بسوز تا قیامت ...چه حرفیه میزنی آسمون پاره شده بچه تو از ش ا ...

حریص و فرومایه😢

دلم را نسوزون 

ببین غذا تمام میشه پول تمام میشه اما اینا نشانه محبت و دوست داشتن هستند آدم برای کسی دوست داره و براش اهمیت داره هدیه می‌خره 

وا چطوری روشون شده اینو دادن درجه یکا زیر ۱ تومن نمیدن ک

یاد برادرم افتادم ده سال پیش که اومدیم تو خونه مون برادرم تماس گرفت گفت یه سوال شما اونجا تو خانواده ی شوهرت برادر چقدر کادوی خونه ی جدید میده منم مثلا گفتم سیصد گفت پس خواهر گفتم دویست گفت خاله و عمه و دایی و عمو گفتم صد گفت په همسایه گفتم پنجاه ،گفت خوب منو همسایه ی خودت بدون😂😂😂

در ظاهر هیچ مشکلی نداریم اما ازشون متنفرم  اصلا دعوتمون نمی‌کنند فقط توقع دارن بیان خونمون بخ ...

بنظرم خودت زیادی ذهنتو درگیر کردی.وهمش  تو فکرت در گیری داری که  لباس بخرن. یلدا زنگ بزنن. کادو بیشتر بدن...انتظارتو کم کن. زیاد هم دعوت نکن. بچه کوچک بهونه خوبیه برای دعوت نکردن..

پارسا پسرمامان😍
چقدر روابطتون سرده، شوهرت خودش چکارمیکنه نمیره وبیاد ؟ وصعیت مالیشون چطوره؟

میگن وضعیت مالیمون بده

اما چنان جهازی به خواهر شوهرم دادن که نگو و نپرس به برادر شوهرم خونه و ماشین دادن الان هم دارن یه باغ میسازن بعد نوبت من میشه میگن نداریم 

شوهرم خیلی کم میره چون همش رو اعصابش راه میرن و ازش پول میگیرن تا بشه نمیره خونشون

یاد برادرم افتادم ده سال پیش که اومدیم تو خونه مون برادرم تماس گرفت گفت یه سوال شما اونجا تو خانواده ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑